Αποκάλυψη: Ο ΟΦΗ πάει να πάρει τον Έντι Σαλσίντο από την Ίντερ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο ΟΦΗ εδώ και μέρες προσπαθεί την πολύ δύσκολη υπόθεση του Κολομβιανού επιθετικού και διεθνούς με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ιταλίας Έντι Σαλσίντο από την Ίντερ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ – ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

Για μία πολύ δύσκολη μεταγραφή που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την επιθετική γραμμή της ομάδας προσπαθεί ο ΟΦΗ τις τελευταίες ημέρες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ίντερ για την απόκτηση του 22χρονου Κολομβιανού επιθετικού Έντι Σαλσίντο!

Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος έχει «κυκλώσει» την περίπτωση του ταλαντούχου επιθετικού που βρίσκεται σε εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλικία από την στιγμή που ξεκίνησε η πιθανότητα αποχώρησης του Άαρον Ισέκα και από την στιγμή που προχώρησε η μεταγραφή του Βέλγου στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας οι άνθρωποι του ΟΦΗ έβαλαν μπροστά την περίπτωση του Κολομβιανού.

Ο ΟΦΗ προσπαθεί για την δύσκολη μεταγραφή, η οποία θα πρέπει να κλείσει μέχρι σήμερα, αφού ολοκληρώνονται οι μεταγραφές στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε ότι το Gentikoule είχε «φωτογραφήσει» την περίπτωση του γεννημένου στην Ιταλία Κολομβιανού φορ από την περασμένη Παρασκευή, γράφοντας ότι ο παίκτης που θα πλαισιώσει Γιουνγκ και Φούντα θα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί άμεσα με τη φανέλα της ομάδας. Μένει να φανεί εάν θα υπάρξει… λευκός καπνός ανάμεσα σε Ηράκλειο και Μιλάνο και εφόσον οι διαπραγματεύσεις ολοκληρωθούν θετικά, ο Σαλσίντο θα γίνει κάτοικος Ηρακλείου άμεσα.

Ποιος είναι ο Έντι Σαλσίντο

Ο 22χρονος επιθετικός γεννήθηκε στην Γένοβα και έχει Ιταλική υπηκοότητα αλλά Κολομβιανή καταγωγή, πλούσια καριέρα στα Ιταλικά γήπεδα παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχοντας πετύχει συνολικά 35 γκολ σε 172 εμφανίσεις.

Ο ύψους 1,78μ. ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί και ως διεθνής με την Κ21 της Ιταλίας αποκτήθηκε το 2019 από την Τζένοα έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ και στη συνέχεια, οι Νερατζούρι τον έχουν παραχωρήσει δανεικό σε Ελλάς Βερόνα, Τζένοα, Σπέτσια, Μπάρι, Ελντένσε (Ισπανία) και Λέκο. Εφόσον αποκτηθεί από τον ΟΦΗ θα γίνει για δεύτερη φορά κάτοικος εξωτερικού μετά την παρουσία του στην Ισπανία για λογαριασμό της Ελντένσε.

O Έντι Σαλσίντο σε δράση

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook