Και τη νέα σεζόν δανεικός στον Διαγόρα Ρόδου ο Βασίλης Σηφάκης

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Έλληνας γκολκίπερ θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην Ρόδο

Στην Ρόδο θα συνεχίσει την καριέρα του για μία ακόμα σεζόν ο Βασίλης Σηφάκης. Ο 22χρονος τερματοφύλακας του ΟΦΗ που βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε την περασμένη σεζόν, θα προσφέρει για μία ακόμα σεζόν τις υπηρεσίες του στον Διαγόρα, ως δανεικός από τον ΟΦΗ, με την επιστροφή του στην δράση να αναμένεται μετά τον Νοέμβριο, στο πρωτάθλημα της Super League 2.

H ανακοίνωση του Διαγόρα:

Η ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον εκ νέου δανεισμό του τερματοφύλακα Βασίλη Σηφάκη από τον ΟΦΗ. Η διοίκηση του Διαγόρα έχει αποδείξει διαχρονικά πως οι ανθρώπινες αξίες είναι πάνω από όλα και από όλους! Έτσι παρά το γεγονός πως ποδοσφαιριστής θα επανέλθει μετά το Νοέμβριο , εμείς ΟΛΟΙ που απαρτίζουμε την οικογένεια του Διαγόρα στεκόμαστε δίπλα του, δείχνοντας του εμπιστοσύνη ανανεώνοντας την συνεργασία μας, πιστεύοντας πως την κατάλληλη στιγμή θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Παράλληλα ανακοινώνουμε πως με το ίδιο αίσθημα ευθύνης και ο Απόστολος Μπαρμπόπουλος θα έχει παρόμοια στήριξη και εμπιστοσύνη για όσο διάστημα θα χρειαστεί να αναρρώσει από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδος μας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook