Ντάνιελ Ναούμοφ: Ο έβδομος Βούλγαρος στην ιστορία του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 26χρονος τερματοφύλακας θα γίνει ο έβδομος ποδοσφαιριστής, στην ιστορία του ΟΦΗ, από την Βουλγαρία που θα φορέσει την φανέλα του.

Ο Ντάνιελ Ναούμοφ θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων και αυτομάτως θα γίνει ο έβδομος εκπρόσωπος της Βουλγαρίας στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ.

Μάλιστα θα είναι ο δεύτερος Βούλγαρος τερματοφύλακας που θα υπερασπιστεί την εστία του ΟΦΗ μετά τον Θωμά Λαφτσή που έγραψε την δική του ιστορία στο Ηράκλειο. Ο παλαίμαχος Βούλγαρος τερματοφύλακας είχε αγωνιστεί, συνολικά για 4 χρόνια στον ΟΦΗ.

Ξεχωριστή μνεία στην παρουσία των Βούλγαρων στον ΟΦΗ αξίζει να γίνει στον Μεθόδιο Ντεγιάνοφ, σε έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από το Ηράκλειο.

Ο παλαίμαχος Βούλγαρος μέσος αγωνίστηκε στον ΟΦΗ για 4 χρόνια (2003-2007) ενώ στο ίδιο διάστημα ήταν συμπαίκτης με τον Αλεξάντρ Τόμας.

Στο Ηράκλειο βρέθηκαν ακόμα τρεις Βούλγαροι. Ο Τσβέντιμιρ Τσίπεφ αγωνίστηκε στον ΟΦΗ για 1,5 χρόνο, από τον Ιανουάριο του 2006 μέχρι και το καλοκαίρι του 2007. Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στον ΟΦΗ ο Βλάντιμιρ Γκάντσεφ και ο τελευταίος, μέχρι και τον Ναούμοφ, ήταν ο Ιβάν Ρούσεφ που αγωνίστηκε την σεζόν 2010-2011.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook