Γιατί ο Δέλλας κατέληξε στην επιλογή του Χορδάν Σίλβα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η σκληράδα του 30χρονου στόπερ, το scouting του τεχνικού του ΟΦΗ και η προσωπική “συνέντευξη” του Χορδάν Σίλβα από τον Τραϊανό Δέλλα.

Το όνομα του Χορδάν Σίλβα έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας και τελικά οι Μεξικανοί δικαιώθηκαν με όσα ανέφεραν χθες καθώς ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός φτάνει απόψε το βράδυ στο Ηράκλειο προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου.

Oι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Χορδάν Σίλβα βρίσκεται στο στόχαστρο του ΟΦΗ πολύ μεγαλύτερο διάστημα από ότι βγήκε το όνομα του στην επιφάνεια. Ήταν μια περίπτωση την οποία είχε ξεχωρίσει ο προπονητής του ΟΦΗ εδώ και αρκετό καιρό, και όπως συνηθίζει ο ίδιος όταν αποφάσισε να δώσει την συγκατάθεση του για να προχωρήσουν στις επαφές, από την πλευρά της ομάδας, επικοινώνησε ο ίδιος.

Άλλωστε αυτό είναι κάτι που το κάνει ο Τραϊανός Δέλλας με κάθε ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΟΦΗ και θέλει να έχει προσωπική άποψη ο ίδιος για τον ποδοσφαιριστή. Με τον Χορδάν Σίλβα μίλησαν οι δυο τους μέσω video call και του ανέλυσε το πλάνο του για τον ΟΦΗ, το τι θέλει από τους κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας του, τον τρόπο παιχνιδιού και άλλα πολλά που αφορούν το τακτικό κομμάτι.

Ο Δέλλας θεωρεί πως το προφίλ του Χορδάν Σίλβα ταιριάζει στα δικά του θέλω καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είναι aggressive στο παιχνίδι του, έχει προσωπικότητα αλλά και παραστάσεις παίζοντας σε υψηλό επίπεδο έχοντας συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος του Μεξικού αλλά και στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook