ΟΦΗ: “Βλέπει” Χορδάν Σίλβα για το κέντρο της άμυνας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 30χρονος Μεξικανός στόπερ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας του Τραϊανού Δέλλα για την συμπλήρωση του κενού στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών.

Ο ΟΦΗ έχει φουλάρει τις μηχανές για την ολοκλήρωση των τελευταίων του μεταγραφών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και αφού έκλεισε το κεφάλαιο του τερματοφύλακα με την απόκτηση του Ντάνιελ Ναούμοφ, πλέον επικεντρώνει όλη την προσοχή του στην θέση του στόπερ και του επιθετικού.

Ο Χορδάν Σίλβα (Jordan Silva) είναι γεννημένος στις 30 Ιουλίου 1994 και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην πατρίδα του με την Σαν Λουίς όπου είχε 15 συμμετοχές με την φανέλα της. Αξίζει να σημειώσουμε πως από την ίδια ομάδα είχε έρθει και το 2021 ο Λουίς Φελίπε Γαγιέγος και μένει να φανεί αν και ο Σίλβα θα κάνει το ίδιο δρομολόγιο με τον Χιλιανό αμυντικό μέσο.

Έχει χριστεί τρεις φορές διεθνής με την Εθνική Μεξικού όπου έχει πετύχει και ένα γκολ ενώ συνολικά μετράει στην καριέρα 232 συμμετοχές στο Μεξικό αλλά και το Κόπα Λιμπερταδόρες όπου είχε αγωνιστεί με την φανέλα της Ντεπορτίβο Τολούκα.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, πρόκειται για μια περίπτωση που εξετάζουν στον ΟΦΗ εδώ και αρκετό καιρό με τον Τραϊανό Δέλλα να έχει συγκεντρώσει πολύ καλές πληροφορίες για τον Μεξικανό στόπερ θεωρώντας πως έχει τα χαρακτηριστικά που ο ίδιος θέλει. Έχει ύψος 1,90 και σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ του Μεξικού διακρίνεται για τον δυναμισμό του και το παιχνίδι στον αέρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook