Το καλοκαίρι του Ντάνιελ Ναούμοβ και πως έπεσε στην αγκαλιά του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 26χρονος Βούλγαρος διεθνής τερματοφύλακας, τα αντανακλαστικά του ΟΦΗ και πως η δίψα για κίνητρο του, τον έφερε στην Κρήτη και το Ηράκλειο.

Το όνομα του Ντάνιελ Ναούμοβ έγινε γνωστό στους φιλάθλους του ΟΦΗ το βράδυ της Κυριακής και το Gentikoule αποκαλύπτει όλο το ιστορικό και πως οι συγκυρίες, το προσωπικό του κίνητρο για να διακριθεί και να πάει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, από την Βουλγαρία, τον έφερε στην Ελλάδα και την Κρήτη.

Ο Ντάνιελ Ναούμοβ προερχόταν από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ 1948 με την οποία αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια, κράτησε ανέπαφη την εστία του σε 8 από αυτά, ενώ παράλληλα ήταν διεθνής με την Εθνική Βουλγαρίας για τα προκριματικά του Euro 2024 που πραγματοποιήθηκε στην Γερμανία.

Από την στιγμή που ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του, ο ίδιος ήταν αποφασισμένος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να επιχειρήσει να αγωνιστεί εκτός Βουλγαρίας. Αρχικά, βρέθηκε στο στόχαστρο δύο εκ των κορυφαίων ομάδων της πατρίδας του, της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και της Λέφσκι ωστόσο ο ίδιος απέρριψε τις προτάσεις γιατί ήθελε να παίξει για πρώτη φορά εκτός της πατρίδας του.

Όλο το καλοκαίρι υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από ομάδες της Ευρώπης, ωστόσο ο ίδιος τις απέρριπτε καθώς επιθυμούσε, για τον εαυτό του, κάτι καλύτερο. Μάλιστα, μέσα στο καλοκαίρι όπως επιβεβαιώνουν και τα ΜΜΕ της Βουλγαρίας, δέχθηκε μεγάλη οικονομική πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας την οποία ωστόσο απέρριψε ο ίδιος καθώς θεωρούσε πως στην ηλικία που είναι, μόλις στα 26 του χρόνια, δεν έπρεπε να αφήσει την Ευρώπη για να αποκτήσει ένα συμβόλαιο που ναι μεν θα ήταν τεράστιο οικονομικά, αλλά ποδοσφαιρικά θα τον πήγαινε πίσω.

Ο ίδιος εξαρχής είχε δείξει ότι μπροστά από το οικονομικό σκέλος, είχε προτάξει το αγωνιστικό και την εξέλιξη του και για αυτούς τους λόγους απέρριψε την πρόταση από την Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, το όνομα του ενεπλάκη στο ρεπορτάζ ομάδων όπως και η Χερενφέιν δίχως ωστόσο να προχωρήσει. Ο Ναούμοβ περίμενε να έρθει πρόταση από ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και κάπου εκεί ήρθε το ενδιαφέρον του ΟΦΗ.

Οι άνθρωποι της ομάδας του ανέλυσαν τα δεδομένα γύρω από την κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ και την δουλειά που γίνεται στην θέση που ο ίδιος αγωνίζεται και ο Ντάνιελ Ναούμοβ αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε με αποτέλεσμα οι εξελίξεις να σημειωθούν άμεσα μέσα στα τελευταία 24ωρα.

Τα αντανακλαστικά του ΟΦΗ ήταν πολύ γρήγορα, μόλις αποφασίστηκε να τεθεί εκτός ομάδας ο Νόαμ Μπάουμαν, και οι άνθρωποι του club είχαν βγει στην αγορά θέλοντας να κλείσουν άμεσα το βασικό δίδυμο των γκολκίπερ μαζί με το Νίκο Χριστογεώργο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook