Αποκάλυψη: Στα «ραντάρ» του ΟΦΗ ο διεθνής Βούλγαρος τερματοφύλακας Ναούμοβ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να κλείσει τον 26χρονο Βούλγαρο τερματοφύλακα, Ντάνιελ Ναούμοβ.

Ο ΟΦΗ έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Νόαμ Μπάουμαν και με πολύ γρήγορες κινήσεις κάτω από άκρα μυστικότητα βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 26χρονο Βούλγαρο τερματοφύλακα Ντάνιελ Ναούμοβ που είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας ο ΟΦΗ ήταν σε επαφές με την πλευρά του 26χρονου διεθνούς τερματοφύλακα που βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Απο την στιγμή που ο Νόαμ Μπάουμαν είχε τεθεί εκτός ομάδας το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο ΟΦΗ έψαχνε μια περίπτωση που θα βρίσκεται σε άκρως παραγωγική ηλικία, που θα έχει παραστάσεις αλλά και εμπειρία με τον Ναούμοβ να συγκεντρώνει όλα τα παραπάνω στοιχεία.

Ο 26χρονος Βούλγαρος τερματοφύλακας, τα τελευταία 5 χρόνια αγωνιζόταν στην ΤΣΣΚΑ Σοφίας 1948, από όπου έμεινε και ελεύθερος, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα των Λουντογκόρετς και Βερέια.

Προκειται για έναν τερματοφύλακα που η χρηματιστηριακή του αξία στο transfermarkt ανέρχεται στα 2 εκ. ευρώ ενώ στο παρελθόν το όνομα του είχε γραφτεί και για την Σεντ Ετιέν.

Μαλιστα τελευταία του συμμετοχή με την Εθνική Βουλγαρία ήταν κόντρα στο Μαυροβούνιο του Μάρκο Μπακιτς το Νοέμβριο του 2023.

Διεθνής με παραστάσεις από ευρωπαϊκές παραστάσεις και διοργανώσεις της UEFA.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook