ΕΠΟ: «Ευχαριστούμε για τη στήριξη, η Εθνική είναι η φωνή και το πάθος των Ελλήνων»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το «ευχαριστώ» της ΕΠΟ σε όσους βρέθηκαν χθες το βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στήριξαν την Εθνική στην αναμέτρηση με την Φινλανδία.

Η Εθνική ομάδα χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα επικράτησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» της Φινλανδίας με 3-0 και ξεκίνησε με το δεξί την περιπέτειά της στο Nations League.

Ο κόσμος που βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (7/9) στο φαληρικό γήπεδο βοήθησε την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοιτς να φτάσει στο τρίποντο της νίκης, με την ΕΠΟ να ευχαριστεί όσους παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση με τους Φινλανδούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά τις φίλες και φίλους που προσήλθαν στο γήπεδο στο πρώτο ματς της Εθνικής Ομάδας για το UEFA Nations League 2024-25 στηρίζοντας με ενθουσιασμό τους διεθνείς και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η παρουσία τους έδειξε έμπρακτα πως η νέα Εθνική έχει την αμέριστη στήριξη του κόσμου, ο οποίος ανταποκρίνεται στις επιλογές της Ομοσπονδίας ως προς την έδρα και τη νέα, πιο προσιτή, τιμολογιακή πολιτική στην πώληση εισιτηρίων.

Η Εθνική είναι υπόθεση του συνόλου του ελληνικού ποδοσφαίρου και μέσα από βραδιές όπως η χτεσινή οι δεσμοί που μας ενώνουν με τους φιλάθλους γίνονται ολοένα και πιο ισχυροί.

Η Εθνική είναι η φωνή και το πάθος των Ελλήνων φιλάθλων και ενσαρκώνει τα όνειρα όλων τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook