Φουλάρει για τον αντί – Ισέκα ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έχει καταλήξει στις επιλογές του για την κορυφή της επίθεσης και αναμένονται εξελίξεις άμεσα. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Με την υπόθεση της μεταγραφής του Άαρον Ισέκα να έχει τελειώσει και τυπικά εδώ και 48 ώρες, ο ΟΦΗ είναι πανέτοιμος να προχωρήσει στην μεταγραφή του επιθετικού που θα πλαισιώσει τους Γιουνγκ και Φούντα.

Προφανώς μετά την αποχώρηση του Βέλγου επιθετικού, στον ΟΦΗ ψάχνουν τον παίκτη που θα πάρει την φανέλα με το νούμερο 9 και θα αποτελέσει τον βασικό παρτενέρ του Ταξιάρχη Φούντα στην επίθεση.

Οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ο ΟΦΗ έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη του Βέλγου έχοντας ήδη στην λίστα του έναν μικρό αριθμό επιθετικών που έχει προκύψει μέσα από το scouting που έχει γίνει. Συν τοις άλλοις, από την στιγμή που το τελευταίο 20ημερο είχαν κορυφωθεί οι υποψήφιοι ενδιαφερόμενοι για τον Ισέκα, στον ΟΦΗ είχαν ξεκινήσει την προετοιμασία προκειμένου να μην χαθεί χρόνος.

Ήδη, υπάρχει ένας μικρός αριθμός ποδοσφαιριστών που περιέχουν τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Τραϊανός Δέλλας για να καλύψει το κενό του 26χρονου και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως εξελίξεις έπονται άμεσα.

Κατά συνέπεια δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στα επόμενα 24ωρα, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ν’ ακολουθήσουν οι σχετικές ανακοινώσεις προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να τεθεί άμεσα στην διάθεση του Τραϊνού Δέλλα και εφόσον συμβεί αυτό τότε θα είναι στην διάθεση του για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Άρη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook