Τι έγινε την τελευταία φορά που ΟΦΗ και ΠΟΑ τέθηκαν αντιμέτωποι

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει αύριο (07/09) τον ΠΟΑ σε φιλική αναμέτρηση στο ΒΑΚ και το Gentikoule θυμάται τι έγινε πριν από τρία χρόνια, την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες, ξανά σε φιλική αναμέτρηση στο Βαρδινογιάννειο

Ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει τον ΠΟΑ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:30 το απόγευμα με αφορμή την διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων. Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να μην αφήσει ανενεργούς τους παίκτες του ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Άρη για το πρωτάθλημα, διοργανώνοντας το συγκεκριμένο φιλικό με τον ΠΟΑ.

Η τελευταία φορά που τέθηκαν αντιμέτωποι ΟΦΗ και ΠΟΑ

ΟΦΗ και ΠΟΑ τέθηκαν αντιμέτωποι για τελευταία φορά (μέχρι αύριο) πριν από τρία χρόνια και συγκεκριμένα στις 28 Αυγούστου 2021 με το παιχνίδι να γίνεται ξανά στο ΒΑΚ και να είναι φιλικό. Ο Όμιλος πήρε τη νίκη με σκορ 5-0, σκοράροντας μάλιστα τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Καμάου ήταν εκείνος που στο 37′ άνοιξε το σκορ κρεμώντας με σουτ εντός περιοχής τον τερματοφύλακα του ΠΟΑ. Στο 50′ ο Φαν Ντάινεν έκανε το 2-0, με τον Ντε Γκουζμάν λίγο αργότερα να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Τα δύο τελευταία γκολ για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια πέτυχε ο Χουάν Νέιρα στο 67’ και με πέναλτι στο 76’.

Ποιοι αγωνίστηκαν

Η ενδεκάδα στο α’ μέρος: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Διαμαντής, Βούρος, Γιαννούλης, Λυμπεράκης, Μεγιάδο, Γαγιέγος, Ντε Κουζμάν, Καστάνιος, Καμάου

Στο β’ μέρος πέρασαν οι: Γρίβας, Μπαλογιάννης, Φαν Ντάινεν, Πασαλίδης, Νέιρα και Κοροβέσης

Οι τρεις παίκτες του σημερινού ρόστερ

Από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο τελευταίο φιλικό με τον ΠΟΑ τρία χρόνια πριν, μόνο τρεις φορούν ακόμα τη φανέλα του ΟΦΗ. Ο λόγος για τους Έλληνες Σωτηρίου – Μαρινάκη, αλλά και τον Χουάν Νέιρα. Μέχρι πρότινος στο ρόστερ βρισκόταν και ο Φελίπε Γαγιέγος όμως αποχώρησε για την Όκλαντ Σίτι της Νέας Ζηλανδίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook