OΦΗ: Και τώρα η ώρα των μεταγραφών

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά την ολοκλήρωση της υπόθεσης του Άαρον Ισέκα, στον ΟΦΗ βάζουν μπροστά τις υποθέσεις των μεταγραφών αλλά και των αποχωρήσεων για την ολοκλήρωση του φετινού ρόστερ.

Η υπόθεση μεταγραφής του Βέλγου επιθετικού ολοκληρώθηκε και τυπικά το απόγευμα της Τετάρτης και πλέον από εδώ και στο εξής, στον ΟΦΗ φουλάρουν για την ολοκληρωτική στελέχωση του ρόστερ με το οποίο θα πορευθεί ο σύλλογος μέχρι και τον Ιανουάριο του 2025.

Είναι δεδομένο πως στον ΟΦΗ περίμεναν τις εξελίξεις για την υπόθεση πώλησης του Ισέκα και ήταν, τρόπον τινά, προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο 26χρονος επιθετικός που τελικά συνεχίζει την καριέρα του στην Βουλγαρία και την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Και από την στιγμή που ο Ισέκα θεωρούνταν βασικό κομμάτι του ΟΦΗ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, είναι σίγουρο πως η αντικατάσταση του πρόκειται να είναι στα ίδια πλαίσια: Επιθετικός που θα λογίζεται βασικός για τα πλάνα του Τραϊανού Δέλλα και ο οποίος θα πλαισιώσει τους Φούντα και Γιουνγκ στην κορυφή. Προς το παρόν δεν έχει διαρρεύσει τίποτα απολύτως γύρω από τους μεταγραφικούς στόχους του ΟΦΗ για την κορυφή της επίθεσης ωστόσο το σίγουρο είναι πως υπάρχουν βασικοί υποψήφιοι και μένει να φανεί πότε θα σημειωθούν άμεσα οι εξελίξεις. Στην Ελλάδα το μεταγραφικό παράθυρο κλείνει στις 11 Σεπτεμβρίου και στην συνέχεια υπάρχει η αγορά των ελεύθερων.

Προσώρας δεν μπορεί να θεωρηθεί τίποτα σίγουρο, χρονικά για τις εξελίξεις ωστόσο η φετινή τακτική της υπομονής του ΟΦΗ έχει αποδώσει καρπούς αφού με τον ίδιο τρόπο έφερε στο Ηράκλειο τόσο τον Λεβάν Σενγκέλια, όσο και τον Ταξιάρχη Φούντα.

Από εκεί και πέρα, σε ότι έχει να κάνει με την μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού, οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ήδη υπάρχει λίστα από ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει ο Τραϊανός Δέλλας και η υπόθεση φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία.

Τέλος υπάρχει και το ζήτημα της παραμονής ή όχι του Νόαμ Μπάουμαν. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα ξεκαθαρίσει οριστικά μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου καθώς ήδη θεωρείται ξένο σώμα και δεν υπολογίζεται από τον Τραϊανό Δέλλα και μένει να φανούν οι οριστικές εξελίξεις που πρόκειται να σημειωθούν. Το πιο πιθανό ενδεχόμενο, αυτήν την ώρα είναι εκείνο της αποχώρησης – αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών ενώ ήδη υπάρχουν υποψήφιοι τερματοφύλακες για να καλύψουν το κενό του Ελβετού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook