Πως διαμορφώνονται τα ρόστερ της Super League 1: Το έκτο ψηλότερο για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με τις μεταγραφές των ομάδων να βρίσκονται πλέον στην τελική ευθεία, βάσει του transfermarkt ο ΟΦΗ έχει το ρόστερ με την έκτη ψηλότερη χρηματιστηριακή αξία.

Μετά και την μεταγραφή του Ταξιάρχη Φούντα, ήταν δεδομένο πως θα μεγάλωνε ακόμα περισσότερο η χρηματιστηριακή αξία του ρόστερ του ΟΦΗ που πλέον έχει το έκτο ακριβότερο βάσει των εκτιμήσεων που δίνει η γνωστή ιστοσελίδα που αξιολογεί τα ρόστερ όλων των ομάδων παγκοσμίως.

Με συνολική αξία 11,78 εκ. ευρώ είναι πλέον το έκτο στην Super League 1 ενώ αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως πρόκειται για εκείνο με τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας από κάθε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος.

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε μία εβδομάδα για τις ομάδες της Stoiximan Super League, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν παίκτες ως ελεύθερους.

Ωστόσο, τα ξημερώματα της Πέμπτης (05/09) έληξε η διορία για τις λίστες της UEFA, με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό να μην μπορούν να δηλώσουν παίκτες σε αυτές από εδώ και πέρα.

Με το ενδεχόμενο νέων μεταγραφών τις επόμενες ημέρες να μην μπορεί να αποκλειστεί ακόμα και για τους τρεις προαναφερθέντες συλλόγους, αξίζει μία ματιά στις αξίες του Transfermarkt για τα κλαμπ της κατηγορίας.

Μοναδικη που ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ ο Παναθηναϊκός, με 106,58, έχοντας βέβαια και 37 ποδοσφαιριστές.

Ακολουθεί ο Ολυμπιακός με αξία 94,65 «χαρτιά», με ρόστερ 32 παικτών, ενώ λίγο πιο πίσω βλέπουμε τον ΠΑΟΚ με 92 αλλά και μόλις 27 ποδοσφαιριστές.

Πολύ πιο πίσω εντοπίζεται η ΑΕΚ, το ρόστερ της οποίας αξίζει 72,88 εκατομμύρια ευρώ, ενώ απαρτίζεται από 32 άτομα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook