Άαρον Ισέκα: Μεταγραφή – ρεκόρ, ξεπέρασε συνολικά εκείνες Μανδά, Φιγκεϊρέντο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η πώληση του Βέλγου επιθετικού στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας έγινε η ακριβότερη για τον ΟΦΗ μετά από εκείνες των Φιγκεϊρέντο στην Αλ Βασλ και του Μανδά στην Λάτσιο.

Το όνομα του Άαρον Ισέκα προστέθηκε στην λίστα με τις ακριβότερες πωλήσεις του ΟΦΗ που έχουν ξεπεράσει το 1 εκ. ευρώ και γίνεται ο τρίτος ποδοσφαιριστής μετά τον Ζοάο Φιγκεϊρέντο και τον Χρήστο Μανδά που ξεπερνάει αυτό το ποσό.

Ωστόσο σύμφωνα με όσα επιβεβαιώνονται και από το ρεπορτάζ, το συνολικό ποσό της μεταγραφής του Άαρον Ισέκα πρόκειται να φτάσει, μαζί με τα μπόνους και πάει λέγοντας, το 1,2 εκ. ευρώ – ποσό που είναι το μεγαλύτερο που πρόκειται να βάλει στα ταμεία του.

Αρχικά ξεκινάμε από την πώληση του Ζοάο Φιγκεϊρέντο το 2020, στην Αλ Βασλ του Ντουμπάι με το ποσό να είναι λίγο πάνω από το 1 εκ. ευρώ. Ήταν η πρώτη μεγάλη πώληση του ΟΦΗ σε ομάδα του εξωτερικού, δίχως όπως γίνεται κατανοητό να συνυπολογίζεται εκείνη του Εντόι στην Κοπεγχάγη το 2009 (για ευνοητους λόγους).

Η επόμενη μεγάλη πώληση του ΟΦΗ έγινε τον περσινό Σεπτέμβριο που ήταν και η πιο… “γκλαμουράτη” με τον Χρήστο Μανδά να μετακομίζει σε μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, την Λάτσιο έναντι του ποσού του 1,1 εκ. ευρώ.

Μέχρι και σήμερα που η ΤΣΣΚΑ Σόφιας πρόκειται να δώσει στον ΟΦΗ το ποσό του 1,2 εκ. ευρώ και παράλληλα ο σύλλογος διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 10%.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook