H TΣΣΚΑ Σόφιας μέσα σε ένα 24ωρο ξόδεψε εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι Βούλγαροι του Αλεξάντρ Τόμας αλλά και του Ιβάν Σλάβοβ μέσα σε ένα 24ωρο δαπάνησε σχεδόν 3 εκ. ευρώ για μεταγραφές, μεταξύ αυτών και για τον Άαρον Ισέκα.

Η μεταγραφική σεζόν στην Βουλγαρία ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου και η ΤΣΣΚΑ Σόφιας προχώρησε σε ένα απίστευτο, για τα δεδομένα του ποδοσφαίρου της χώρας, μεταγραφικό ντεμαράζ καθώς μέσα σε ένα 24ωρο ανακοίνωσε τρεις μεταγραφές και ενώ απομένει το τυπικό σκέλος για την τέταρτη, που θα είναι εκείνη του Άαρον Ισέκα. Και λέμε για το τυπικό σκέλος αφού ο ΟΦΗ τα έχει βρει με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας ωστόσο απομένουν τα τυπικά που καλώς εχόντων των πραγμάτων πρόκειται να ολοκληρωθούν μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Το Gentikoule έγραψε νωρίτερα πως το κόστος της μεταγραφής του Άαρον Ισέκα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας θα ξεπεράσει το 1 εκ. ευρώ που θα εκταμιευθεί από τα ταμεία του συλλόγου της Βουλγαρίας ωστόσο δεν ήταν η μοναδική κίνηση που έκαναν και εντυπωσίασαν.

Κατά την διάρκεια της τελευταίας ημέρας της μεταγραφικής περιόδου, η ΤΣΣΚΑ Σόφιας ξόδεψε με βάση όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας περισσότερα από 3 εκ. ευρώ για την μεταγραφική της ενίσχυση.

Μέσα στο παραπάνω ποσό συμπεριλαμβάνονται τα χρήματα που πρόκειται να δοθούν στον ΟΦΗ για την αγορά του Άαρον Ισέκα ωστόσο η ΤΣΣΚΑ την ίδια μέρα έδωσε τα ίδια χρήματα στην Μπλόντβιβ του Μπαλογιάννη για να αγοράσει τον Καμερουνέζο Τζέιμς Ετό που τον ανακοίνωσε χθες καθώς και τον διεθνή Κοσοβάρο Ζίμουρ Μπουτούτσι που πέρασε από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό αλλά και τον Βούλγαρο διεθνή, πρώην του Απόλλωνα Λεμεσού Ίλιαν Ίλιεβ.

Χώρια από την αγορά του πρώην επιθετικού της Μπέβερεν Γκοντουίν Κογιαλίπου που μάλιστα είχε σκοράρει και εναντίον του ΟΦΗ στο φιλικό που είχε γίνει τον περασμένο Ιούλιο στην Ολλανδία και ο οποίος κόστισε επίσης 1 εκ. ευρώ στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook