Όσα λένε οι οπαδοί μεταξύ τους…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια εποχή όπου οι οπαδοί όλων των ομάδων έχουν βρεθεί στο στόχαστρο ΕΛ.ΑΣ. και Κυβέρνησης, βλέπουμε να γίνονται πράγματα στο Ηράκλειο που καμία φορά περνούν στο ντούκου και δεν πρέπει.

Έμεινα συντονισμένος το βράδυ της Δευτέρας και άκουσα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την εκπομπή της Θύρας 4 στο Telegram. Από την ώρα που άνοιξαν τα μικρόφωνα μέχρι και τα ξημερώματα της Δευτέρας, άκουσα όλα όσα είχαν να πουν οι οπαδοί του ΟΦΗ και τους απασχολούν όχι μόνο για την ομάδα αλλά για όσα συμβαίνουν στην χώρα.

Και έχω γράψει πολλές φορές πως τους οπαδούς των ελληνικών ομάδων τους ενώνουν πολλά περισσότερα από ότι τους χωρίζουν. Όταν θα το αντιληφθούν θα είναι αργά αλλά τέλος πάντων, η παρένθεση κλείνει.

Το τι ειπώθηκε στην συγκεκριμένη εκπομπή δεν είμαι ο κατάλληλος για να τα μεταφέρω αλλά ούτε έχω και το δικαίωμα να το κάνω δημόσια. Όμως, αυτό που έχω να πω είναι ότι όταν θέλουμε όλοι μας να λύνονται τα προβλήματα αυτό συμβαίνει με την συμμετοχή σε τέτοιου είδους εκπομπές επικοινωνίας.

Η τεχνολογία πλέον προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες και ο κόσμος τις εκμεταλλεύεται στο έπακρον. Δεν είναι οι εποχές άλλων 10ετιων που μπορούσαν να επικοινωνήσουν μέσω μιας ανακοίνωσης για να πουν αυτά που θέλουν.

Και η Θύρα 4 εκμεταλλευόμενη την δυνατότητα που της δίνεται το έκανε πράξη. Η καθιέρωση μιας εκπομπής επικοινωνίας σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Δευτέρα από τις 23.00 μέχρι όσο πάει, είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός που καλό είναι να το αντιληφθούν όλοι πως σε μια εποχή όπου επικρατεί ένας νόμος που βγήκε για να αδειάσει τα γήπεδα και όχι για να τα γεμίσει, το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγαλύτερο.

Οι οπαδικές απόψεις, ανόθευτες δίχως να υπάρχει φίλτρο με μοναδικό γνώμονα την αγάπη τους για την ομάδα είναι ότι καλύτερο και σημαντικότερο.

Ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπους που δεν δρουν υστερόβουλα, ούτε όταν μιλούν κάνουν δεύτερες σκέψεις από πίσω τους. To μόνο προσωπικό “συμφέρον” που έχουν δεν είναι άλλο από την αγνή αγάπη τους για την ομάδα. Με τα σωστά τους, τα λάθη τους αλλά μοναδικό προσωπικό κέρδος την αγάπη για τον ΟΦΗ.

Αυτού του είδους οι εκπομπές είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί γιατί μια επικοινωνία σε αυτόν τον βαθμό είναι τόσο σημαντική που κατ’ αυτόν τον τρόπο επικοινωνούνται τόσο σημαντικά πράγματα που βοηθούν και τον απλό κόσμο, πέρα από το οργανωμένο κομμάτι, να αντιληφθεί και να συμμετάσχει σε αυτές τις διαδικασίες για έναν ακόμα πιο δυνατό ΟΦΗ, έναν ακόμα πιο δυνατό οπαδικό πυρήνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook