ΟΦΗ: Τώρα ο χρόνος κυλάει υπέρ του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η νίκη στον Βόλο του φέρνει ηρεμία και την κατάλληλη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας και παράλληλα ο χρόνος κυλάει υπέρ του σε όλα τα επίπεδα.

Ο Τραϊανός Δέλλας είναι ένας προπονητής που κερδίζει τους ποδοσφαιριστές του δίχως να χρειαστεί να κάνει πολλά. Γίνονται αμέσως κατανοητά και είναι γεγονός ότι ο Έλληνας τεχνικός έχει την ικανότητα να είναι απόλυτα μεταδοτικός προς τους ποδοσφαιριστές του. Δεν είναι τυχαία η επιλογή του ότι θέλοντας να κάνει τους ποδοσφαιρστές του να νιώθουν ήρεμοι κατά την διάρκεια της προπόνησης ότι ο ίδιος χρησιμοποιεί τέσσερις διαφορετικές γλώσσες (!) για να τους δίνει οδηγίες: Ελληνικά, ιταλικά, αγγλικά και ισπανικά!

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού όλη την τακτική που είχε αναλύσει ο Δέλλας κατά την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας και τα τρία γκολ που πέτυχε ήταν ενδεικτικά της δουλειάς που γίνεται στο ΒΑΚ. Ξεκάθαρη στόχευση στον κενό χώρο, εκμετάλλευση της ταχύτητας και των ατομικών χαρακτηριστικών που διαθέτουν οι επιθετικοί του, ποντάρισμα στην γρήγορη ανάπτυξη και την μετάβαση στο τρίτο επιθετιό του αντιπάλου τους.

Δεδομένα πλέον ο χρόνος κυλάει υπέρ του ΟΦΗ, με ένα ολόκληρο 15νθημερο να έχει μπροστά του για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη αλλά και παράλληλα να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη ομοιογένεια και χημεία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook