Η συναισθηματική σταθερότητα του Δέλλα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

“Ανικανοποίητος”, απαιτητικός αλλά πάνω από όλα προσγειωμένος ο τεχνικός του ΟΦΗ γνωρίζει (και το είπε) πως όλα κρίνονται τον Μάη και όχι τον Σεπτέμβρη.

Αν υπάρχει κάποιος που, στα ενδότερα του ΟΦΗ, γνωρίζει τι σημαίνει πρωταθλητισμός στο υψηλότερο επίπεδο αυτός είναι ο Τραϊανός Δέλλας. Ανεξάρτητα από την ποδοσφαιρική του καριέρα, έχοντας στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης και παράλληλα έχοντας αγωνιστεί σε top level, η εμπειρία και η προσωπικότητα που ανέκαθεν διέθετε ως άνθρωπος είναι και μια πτυχή του χαρακτήρα του.

Όμως πάνω από όλα και κάθε τι, ο Τραϊανός Δέλλας επειδή ακριβώς γνωρίζει τι σημαίνει πρωταθλητισμός (σε κάθε επίπεδο) γιατί η λέξη αυτή δεν αφορά μόνο τον στόχο για τίτλους αλλά για τον στόχ που θέτει μια ομάδα, κράτησε χαμηλά την μπάλα αμέσως μετά τη νίκη του ΟΦΗ στον Βόλο.

Δεν είχαν περάσει λίγα λεπτά μετά το τελευταίο σφύριγμα του Τσακαλίδη στο Πανθεσσαλικό και στις δηλώσεις που έκανε στην Cosmote Tv, ούτε θριαμβολόγισε για την εμφατική νίκη που συνδυάστηκε από τρία πανέμορφα γκολ, ούτε επιχείρησε να βγει… από πάνω μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο.

Αμέσως αναφέρθηκε στα κακώς κείμενα που κατ’ αυτόν αναδείχθηκαν μέσα από το παιχνίδι του ΟΦΗ και στην συνέχεια όταν ακολούθησε η συνέντευξη τύπου ζήτησε ταπεινότητα και χαμηλούς τόνους. Ξέρει πολύ καλά και πολύ καλύτερα από κάθε άλλον την δική του ομάδα αλλά και ότι όλα θα κριθούν τον επόμενο Μάη και όχι από την 3η αγωνιστική ή και την 5η.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook