Video | Γαγιέγος για ΟΦΗ: “Νιώθω σαν το σπίτι μου – Πάντα θα σας υποστηρίζω”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Βουρκωμένος και συγκινημένος ο Φελίπε Γαγιέγος αποχαιρέτησε τον ΟΦΗ στα αποδυτήρια του Βόλου με τον Τραϊανό Δέλλα σε άπταιστα ισπανικά να τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα. “Δεν έχω τίποτα αρνητικό να θυμάμαι, σας ευχαριστώ όλους” είπε ο Χιλιανός μέσος.

Ο Φελίπε Γαγιέγος αποχαιρέτησε τον ΟΦΗ και συνεχίζει στη Νέα Ζηλανδία και την Όκλαντ και ο σύλλογος αποχαιρέτησε τον Χιλιανό με όσα ακολούθησαν στα αποδυτήρια του γηπέδου. Ο Τραϊανός Δέλλας πήρε πρώτος τον λόγο λέγοντας πως “επειδή είμαστε μια οικογένεια και για μένα είναι πολύ δύσκολο για αυτό που χτίζουμε, ο Φελίπε ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Θέλω να του πω κάτι, να τον αποχαιρετήσω και να τον ευχαριστήσουμε για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα”.

Στην συνέχεια ο Φελίπε Γαγιέγος αποχαιρέτησε τον ΟΦΗ με συγκίνηση και απευθυνόμενος προς τους συμπαίκτες του είπε: “Σας ευχαριστώ όλους για αυτό το χρονικό διάστημα. Νιώθω σαν το σπίτι μου παρά την δυσκολία της γλώσσας. Ευχαριστώ το τεχνικό επιτελείο, τους φροντιστές και όλο το προσωπικό. Νιώθω χαρούμενος που έδωσα τα πάντα, δεν έχω τίποτα αρνητικό να θυμάμαι και θα συνεχίσω να σας υποστηρίζω”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook