Κοντά στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας ο Άαρον Ισέκα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, η ομάδα της Βουλγαρίας είναι εκείνη που έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση στον ΟΦΗ για την αγορά του Βέλγου επιθετικού.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται κοντά σε ακόμα μια πώληση ποδοσφαιριστή με τον Άαρον Ισέκα να είναι έτοιμος να πάρει μεταγραφή για την γειτονική χώρα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule.

Aσφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Βέλγου φορ είναι η ΤΣΣΚΑ Σόφιας που έχει έναν συνδετικό κρίκο με τον ΟΦΗ και αυτός είναι ο Ιβάν Σλάβοφ.

Ο πρώην επικεφαλής σκάουτινγκ του ΟΦΗ που έχει την ίδια θέση στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας ήταν στον σύλλογο όταν ο Ισέκα ήρθε τον περασμένο Γενάρη στο Ηράκλειο.

Ακόμα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας εδώ και λίγες ημέρες προπονητής είναι ο πρώην στόπερ του ΟΦΗ που είχε αγωνιστεί πριν από 20 χρόνια, τον Αλεξάντρ Τόμας.

Οι Βούλγαροι που έχουν γεμάτα ταμεία και φέτος έχουν ξοδέψει αρκετά χρήματα (έδωσαν 1 εκ. ευρώ στην Μπέβερεν για τον Κογιαλίπου και 400.000 στην Χαλ για τον Λοκίλο), θα εκταμιεύσει ένα ποσό που αγγίζει το 1 εκατομμύριο για να κάνει δικό της τον Άαρον Ισέκα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook