Το γκολ της χρονιάς πέτυχε ο ΟΦΗ: 23 πάσες από 10 παίκτες και η μπάλα στα δίχτυα του Σιαμπάνη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ πέτυχε το γκολ της χρονιάς κόντρα στον Βόλο όταν κράτησε την μπάλα για δύο ολόκληρα λεπτά με 10 ποδοσφαιριστές να αλλάζουν την μπάλα και τελικό αποδεκτή τον Ταξιάρχη Φούντα που έκανε το 1-0.

Οι ποδοσφαιριστές του Τραϊανού Δέλλα έκρυψαν την μπάλα στο πρώτο γκολ του ΟΦΗ και για να γίνει τελικός αποδέκτης της μπάλας ο Ταξιάρχης Φούντας και να ανοίξει το σκορ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Το passing game του ΟΦΗ που είναι απίστευτο στο πρώτο γκολ ξεκινάει στο 9.23 από πλάγιο υπέρ του ΟΦΗ με τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη να επαναφέρει την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο. Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έχουν στην κατοχή τους την μπάλα για δύο ολόκληρα λεπτά με τον Χριστογεώργο μάλιστα να την μεταβιβάζει δύο φορές σε μια επίθεση – επιτομή του build up!

Ο τελευταίος παίκτης, πριν τον Ταξιάρχη Φούντα, που ακουμπάει την μπάλα είναι ο Φίλιπ Μπαΐνοβιτς που δίνει την ασίστ για τον 28χρονο επιθετικό που σκοράρει στο 10.43 όταν και η μπάλα αναπαύεται στα δίχτυα της εστίας του Σιαμπάνη.

Το ακόμα μεγαλύτερο αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι από το 9.23 μέχρι το 10.43 όταν και έγινε το 0-1, δεν έχει παρέμβει κανένας ποδοσφαιριστής του Βόλου παρά μόνο εκείνοι του ΟΦΗ. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έχουν αλλάξει 23 πάσες σε ένα από τα ομορφότερα γκολ που έχουμε δει στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και ένα από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook