Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Βόλος – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Βόλο.

Sdna.gr: «Με τους νεοαποκτηθέντες του να… βαρούν μπαλωθιές, ο ΟΦΗ έκανε πάρτι στο Πανθεσσαλικό (1-3) επί του Βόλου και σεφτέ στις νίκες στο φετινό πρωτάθλημα. Ντεμπούτο με γκολ για Φούντα και Σενγκέλια, με ασίστ ο Μπαΐνοβιτς».

To10.gr: «Με τρία γκολ από καλοκαιρινά του μεταγραφικά αποκτήματα (Φούντας, Σενγκέλια και Γιουνγκ), ο ΟΦΗ «πάτησε» με 3-1 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό».

Sport24.gr: «Ο ΟΦΗ πήρε τρίποντο – ανάσα, ξεσπώντας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι Κρητικοί επικράτησαν 3-1 του Βόλου, με τους Φούντα (11′) και Σενγκέλια (50′) να πετυχαίνουν γκολ στο ντεμπούτο τους. Ο Γιουνγκ (60′) σκόραρε επίσης, μείωσε ο Μεντιέτα στο 82’».

Gazzeta.gr: «Πρώτο τρίποντο και μάλιστα με άνεση για τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί φιλοξενήθηκαν στο Πανθεσσαλικό από τον Βόλο, νίκησαν με 3-1 και έφτασαν τους 4 βαθμούς. Ένα 3-1 που ήταν τόσο εύκολο όσο φαίνεται, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν σε κανένα σημείο να απειλήσουν τους αντιπάλους τους».

Sport-fm.gr: «Πέρασε σαν… σίφουνας από το Πανθεσσαλικό ο ανανεωμένος ΟΦΗ!Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα επικράτησε 3-1 του Βόλου και έκανε «σεφτέ» στη φετινή Stoiximan Super League, παίρνοντας μεγάλη ώθηση από τους Ταξιάρχη Φούντα, Λεβάν Σενγκέλια και Φίλιπ Μπαΐνοβιτς, που ήταν καταπληκτικοί στο ντεμπούτο τους!»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook