Τελειώνει ο Νόαμ Μπάουμαν από τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ελβετός τερματοφύλακας όχι μόνο έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον Βόλο αλλά σύμφωνα με πληροφορίες αποτελεί ξένο σώμα για τον ΟΦΗ.

Παρελθόν πρόκειται να αποτελέσει από τον ΟΦΗ ο Νόαμ Μπάουμαν και μάλιστα μετά την σημερινή απόφαση της ΠΑΕ να μείνει εκτός αποστολής του αγώνα για τον Βόλο, τίθεται εκτός ομάδας. Ο ΟΦΗ εξαρχής είπε ότι είναι εξωαγωνιστικοί οι λόγοι που έμεινε εκτός και πλέον είναι θέμα χρόνου να αποτελέσει παρελθόν.

Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ο λόγος που αποτέλεσε την κορυφή του παγόβουνου ήταν η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που επέδειξε το τελευταίο χρονικό διάστημα με αποκορύφωμα περιστατικό που προηγήθηκε της έναρξης του πρωταθλήματος.

Μάλιστα η συμπεριφορά του Νόαμ Μπάουμαν, χαρακτηρίζεται αντιεπαγγελματική καθώς δημιούργησε πρόβλημα στα ενδότερα του ποδοσφαιρικού τμήματος με αποτέλεσμα, με την σύμφωνη γνώμη του Τραϊανού Δέλλα, να τεθεί εκτός ομάδας.

Δεν αποκλείεται μάλιστα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες για την λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών και βέβαια ο ΟΦΗ έχει βγει ήδη στην αγορά για την αναπλήρωση του κενού του και να υπάρξουν νεότερα για την απόκτηση τερματοφύλακα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook