Μπούσης: “Θα γίνουν έργα εντός του ΒΑΚ – Για τον Σκαφιδαρά ρωτήστε στον Δήμο Ηρακλείου γιατί από το 2018 δεν βρέθηκε λύση”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τι απάντησε ο Μιχάλης Μπούσης για την ανάπτυξη του ΒΑΚ αλλά και γιατί το θέμα των εκτάσεων στον Σκαφιδαρά δεν λύθηκε ποτέ.

Ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ ήταν απόλυτος σε απάντηση που δέχθηκε αναφορικά με το τι θέλει να κάνει μέσα στο ” Βαρδινογιάννειο” και τα σχέδια του για μεγαλύτερη ανάπτυξη του αθλητικού κέντρου του συλλόγου.

Από την στιγμή που πλέον η πρόθεση του ΟΦΗ να επενδύσει στις εκτάσεις γύρω από το ΒΑΚ στην περιοχή του Σκαφιδαρά έχει ναυαγήσει οριστικά, ο Μιχάλης Μπούσης αποκάλυψε πως πρόκειται να γίνουν σημαντικά έργα εντός του αθλητικού κέντρου και ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν πως άμεσες προθέσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ είναι να δημιουργηθεί ακόμα ένα κτίριο στο “Βαρδινογιάννειο”.

Παράλληλα ο Μιχάλης Μπούσης άφησε σαφείς αιχμές για την αντιμετώπιση που είχε ο ΟΦΗ στην υπόθεση του Σκαφιδαρά λέγοντας χαρακτηριστικά πως: “Θα γίνουν έργα μέσα στο ΒΑΚ. Θέλαμε να γίνουν και έκτος αλλά από το 2018 το θέλαμε ομως δεν προχώρησαν. Καλύτερα να ρωτήσετε τον Δήμαρχο Ηρακλείου γιατί δεν προχώρησαν από το 2018 όταν και το είπαμε πρώτη φορά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook