Εκτός Εθνικής Ισλανδίας ο Τοράρινσον… λόγω ΟΦΗ και Νόα: “Πηγαίνοντας στην Αρμενία έκανε βήμα προς τα κάτω”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αρκετό θόρυβο έχουν σηκώσει οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ισλανδίας για το γεγονός ότι ο πρώην μπακ του ΟΦΗ έμεινε εκτός λόγω της αποχώρησης του από την Ελλάδα.

Ο Γκούτι Τοράρινσον επί της διετίας του στον ΟΦΗ επέστρεψε στην Εθνική ομάδα και μάλιστα μαζί της έφτασε ένα βήμα πριν την πρόκριση στο Euro 2021. Πριν από λίγους μήνες επέλεξε να αποδεχθεί την πρόταση της Νόα από την Αρμενία για να συνεχίσει την καριέρα του αφήνοντας πίσω την Ελλάδα και τον ΟΦΗ.

Παρότι με τη Νόα βρίσκεται ένα βήμα από την League Phase του Conference το γεγονός ότι ο Τοράρινσον επέλεξε ένα χαμηλότερης δυναμικότητας πρωτάθλημα ήταν και ο λόγος για να μείνει εκτός αποστολής της Εθνικής Ισλανδίας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ισλανδίας αποκάλυψε τον λόγο ο Άγκε Χαρέιντε λέγοντας πως: “Με την μεταγραφή του στην Αρμενία έκανε ένα βήμα προς τα κάτω και στην ηλικία που βρίσκεται ο Γκούτι δεν είναι καλό να κάνεις ένα βήμα προς τα κάτω, όσον αφορά την ποιότητα. Έκανε την επιλογή του όπως και εμείς πρέπει να δούμε παίκτες που βρίσκονται σε ψηλότερο επίπεδο και καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook