ΟΦΗ: Έτοιμος να πυροδοτήσει την βόμβα με τον Ταξιάρχη Φούντα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule αποκάλυψε τα ξημερώματα της Δευτέρας την μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού και τώρα δίνει συνέχεια με όλο το ρεπορτάζ και πως ο 29χρονος διεθνής ετοιμάζεται να ντυθεί στα “ασπρόμαυρα”.

Χθες τα ξημερώματα το Gentikoule αποκάλυψε την μεγάλη μεταγραφή του Ταξιάρχη Φούντα και πλέον όλα είναι έτοιμα για να έρθει στο Ηράκλειο και να ολοκληρωθεί μια τεράστια κίνηση από τον ΟΦΗ που τον ανεβάζει επίπεδο αγωνιστικά!

Ουσιαστικά η αποκάλυψη της είδησης έγινε από τον Μιχάλη Μπούση που χθες το βράδυ με ανάρτηση του στο Instagram φωτογράφησε την μεταγραφή του Ταξιάρχη Φούντα.

Οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον διεθνή ποδοσφαιριστή υπάρχει προφορική συμφωνία για δύο χρόνια και πρόκειται για μια κίνηση που στον σύλλογο την κυνηγούσαν εδώ και αρκετό καιρό κάτω από άκρα μυστικότητα. Δεν ήθελε κανείς να διαρρεύσει τίποτα καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που πέρυσι είχε συμβόλαιο στην Τραμπζονσπόρ κοντά στο 1 εκ. ευρώ ετησίως!

Τα δεδομένα άλλαξαν όταν ο ίδιος ο Ταξιάρχης Φούντας έκανε γνωστή την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από 8 χρόνια απουσίας από την χώρα μας. Μιλάμε άλλωστε για έναν ποδοσφαιριστή που μέχρι και πριν από δύο χρόνια ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας με ετήσιες απολαβές που έφταναν τα 2,1 εκ. ευρώ!

Ο Ταξιάρχης Φούντας λόγω της οικογένειας του ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα και κάπου εκεί μπήκε ο ΟΦΗ. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής που έχει προσωπικές σχέσεις τόσο με τον Μηνά Λυσσάνδρου, όσο και με τον Τραϊανό Δέλλα ξεκίνησε τις επαφές του με τον ΟΦΗ και αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιρικό οργανισμό που αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του.

Παράλληλα έπαιξε ρόλο και η παρουσία του Τραϊανού Δέλλα με τον οποίο γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στην ΑΕΚ αλλά και η εκτίμηση που υπάρχει προς το πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού τόσο προπονητικά όσο και ανθρώπινα.

Παρότι ο Άρης εξέφρασε ενδιαφέρον για τον ίδιο, εκείνος δεν μπήκε ποτέ στην διαδικασία να συζητήσει μαζί του θέλοντας να έρθει σε ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον που λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο ποδοσφαιρικά αλλά και ανθρώπινα.

Πλέον το τελευταίο κομμάτι που έπρεπε να ξεπεραστεί ήταν το οικονομικό. Άλλωστε πρόκειται για μια τεράστια οικονομική υπέρβαση που καθιστά τον Ταξιάρχη Φούντα ως την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ΟΦΗ. Όταν το θέμα πήγε στον Μιχάλη Μπούση, ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ έδωσε αμέσως το οκ θέλοντας και εκείνος από την πλευρά του να ενισχυθεί η ομάδα με έναν παίκτη που είναι σε θέση να κάνει την διαφορά. Το κασέ του Φούντα ήταν ιδιαίτερα ψηλό όμως και ο ίδιος με τον τρόπο του έδειξε ότι θέλει να έρθει στον ΟΦΗ αλλά και ο Μιχάλης Μπούσης από την δική του πλευρά έδωσε αμέσως το πράσινο φως για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις ανεβάζοντας αρκετά τον πήχη και πλέον ο 29ρονος ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του επιστρέφοντας στην Ελλάδα για να ντυθεί στα ασπρόμαυρα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook