Ο Αποστολάκης δικαίωσε με το καλημέρα την εμπιστοσύνη του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 19χρονος μέσος που σε λίγες εβδομάδες μπαίνει στα 20 του έδειξε με το καλημέρα όλα εκείνα που όλοι περιμένουν να παρουσιάσει και έχει ήδη δείξει στον ΟΦΗ.

Η φήμη του Αποστολάκη έχει ήδη ξεπεράσει τα στενά όρια του ΒΑΚ εδώ και 2 χρόνια, το Gentikoule από το ξεκίνημα της προετοιμασίας του ΟΦΗ στην Ολλανδία είχε επισημάνει αρκετές φορές την εμπιστοσύνη που του δείχνει όχι μόνο ο Τραϊανός Δέλλας αλλά ολόκληρος ο οργανισμός του συλλόγου.

Άλλωστε για να μπορέσει ένα παιδί 19 χρονών που πρώτη φορά φέτος λογίζεται ως βασικός, να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και πλήρη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του δεν είναι μόνο ο ποδοσφαιρικός δρόμος. Είναι πολλές και μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Από το ότι πλέον είναι μεταξύ των αρχηγών του ΟΦΗ, μέχρι και ότι ήταν ο ποδοσφαιριστής που αποκάλυψε την φανέλα.

Κόντρα στον Ατρόμητο δεν έβγαλε μόνο τα χαρακτηριστικά του ως ποδοσφαιριστής αλλά και την ηγετική φυσιογνωμία που τον χαρακτηρίζουν. Δεν είναι μόνο οι ατομικές ενέργειες που έκανε, ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκε αλλά η συνολική του παρουσία. Η πρώτη εμφάνιση του Γιάννη Αποστολάκη δικαιώνει τον Τραϊανό Δέλλα για την εμπιστοσύνη που του έδειξε από την πρώτη μέρα της φετινής αγωνιστικής περιόδου και πλέον όπως έχουμε ξαναγράψει μπήκε στην χρονιά της καθιέρωσης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook