Αλητείες Ατρομήτου στα αποδυτήρια: Έβριζαν τον κόσμο του ΟΦΗ, σε παραλήρημα ζητούσαν τιμωρία του “Γεντί Κουλέ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η απαράδεκτη, για να μην χρησιμοποιήσουμε κάποια άλλη λέξη, του Γιάννη Αγγελόπουλου στο γκολ της ισοφάρισης του Ατρομήτου όπου έδειχνε στην εξέδρα τα γεννητικά του όργανα, συνεχίστηκε και εντός των αποδυτηρίων του γηπέδου.

Εκεί όπου σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ακολούθησε ακόμα μεγαλύτερη ένταση που πυροδοτήθηκε από τις αλητείες συνοδών του Γιώργου Σπανού αλλά και του Γιάννη Αγγελόπουλου που συνέχισε το προσωπικό show και μέσα στις αίθουσες του γηπέδου.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Σπανός περίμενε στο ειδικό μπουθ του γηπέδου για να φύγει από το γήπεδο και να κατέβει στα αποδυτήρια. Ο ίδιος βλέποντας τον κόσμο που περίμενε δεν ήθελε να αποχωρήσει ωστόσο με τον Μηνά Λυσάνδρου να τον ηρεμεί, τον συνόδευσε μέσα στα αποδυτήρια δίχως να δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ωστόσο μόλις μπήκαν στα αποδυτήρια, άλλαξαν το τροπάριο δημιουργώντας σενάρια επιστημονικής φαντασίας κάνοντας λόγο για τραμπουκισμούς και προπηλακισμούς! Η ένταση δεν άργησε να έρθει και επιχείρησαν να μπουν στα αποδυτήρια των παρατηρητών ζητώντας την τιμωρία του ΟΦΗ. Μέσα σε παραλήρημα έβριζαν τον κόσμο του ΟΦΗ με απαράδεκτες εκφράσεις και ζητούσαν να κλείσει το “Γεντί Κουλέ”!

Ακολούθησε μεγάλη αντίδραση και ένταση με ανθρώπους του ΟΦΗ να ζητούν τον λόγο σε πολύ έντονο ύφος με την ένταση να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο καθώς στην… συζήτηση μπήκαν και άνθρωποι της συνοδείας του Γιώργου Σπανού που επιτέθηκαν φραστικά στους παρατηρητές του αγώνα λέγοντας πως… “πρέπει να κλείσουν το Γεντί Κουλέ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook