Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Ατρόμητος – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο.

Sdna.gr: Ο βελτιωμένος ΟΦΗ προηγήθηκε με γκολ – έμπνευση του Μπόρχα Γκονθάλεθ στο 9΄, ωστόσο ο μαχητικός Ατρόμητος δεν το έβαλε κάτω, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με το νεαρό Καλοσκάμη στο 92΄ κι έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) απ΄το «Γεντί Κουλέ» στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής στη Super League.

To10.gr: “Από έναν βαθμό μοιράστηκαν ΟΦΗ και Ατρόμητος (1-1) σε ένα παιχνίδι… ροντέο και γκολ στο φινάλε και τρεις αποβολές!”

Sport24.gr: “Ο Ατρόμητος ισοφάρισε στις καθυστερήσεις τον ΟΦΗ με τον Καλοσκάμη και πήρε άξια την ισοπαλία με 1-1 στο Ηράκλειο για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan Super League”.

Gazzeta.gr: “Με το πρώτο «επαγγελματικό» γκολ του νεαρού Δημήτρη Καλοσκάμη στο 90′ + 2′ ο Ατρόμητος ισοφάρισε τον ΟΦΗ που είχε προβάδισμα από το 9′ και το τελικό 1-1 στο Ηράκλειο άφησε τους δύο αντιπάλους χωρίς νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές – Δυο αποβολές για τους φιλοξενούμενους και μία για τους γηπεδούχους στα τελευταία λεπτά”.

Sport-fm.gr: “Χάρη σε γκολ του Καλοσκάμη, που πέρασε στο ματς αργά ως αλλαγή, ο Ατρόμητος πήρε βαθμό (1-1) που άξιζε στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, σε ένα ματς με τρεις κόκκινες κάρτες (Κίνι, Μανσούρ, Ισέκα)”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook