Video | Η άφιξη του Μπάινοβιτς: “Θέλω να συμβάλλω ώστε η ομάδα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται”

Eπιμέλεια:Γιάννης Σταματάκης

Η κάμερα του ΟΦΗ TV ακολούθησε τον Φίλιπ Μπάινοβιτς από τη στιγμή της άφιξής του στην Κρήτη, μέχρι τη στιγμή που υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Στη συνέχεια ο Σέρβος μέσος προχώρησε σε δηλώσεις, τονίζοντας ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Aναλυτικά τα όσα είπε:Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, καθώς αισθάνομαι όμορφα και εισπράττω αρκετή θετική ενέργεια από όλους τους ανθρώπους της ομάδας από την πρώτη κιόλας μέρα μου εδώ. Όταν έμαθα την πρόταση από τον ΟΦΗ χάρηκα και αμέσως έδειξα ενδιαφέρον και ήμουν χαρούμενος από την πρώτη στιγμή. Ήθελα να προχωρήσουμε γρήγορα και να έρθω εδώ. Ο ΟΦΗ είναι η κατάλληλη επιλογή για εμένα αυτή τη στιγμή. Πραγματικά ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα γιατί γνωρίζω ότι έχει μεγάλη ιστορία. Θέλω να συμβάλλω ώστε η ομάδα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται στην ομάδα, να καταλάβω τι θέλει από εμένα ο προπονητής, να ενσωματωθώ στα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες μου και να τους βοηθήσω στον αγωνιστικό χώρο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook