Έκπληξη από τον ΟΦΗ με τον Σέρβο χαφ Φίλιπ Μπαϊνοβιτς!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σέρβος μέσος αποτελεί το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ καθώς συμφώνησε με την Σπάρτακ Τρνάβα για την αγορά του, έρχεται σήμερα το μεσημέρι και υπογράφει μέχρι το 2026.

Ο Φίλιπ Μπάινοβιτς αποτελεί την επόμενη προσθήκη στο ρόστερ του ΟΦΗ, σε μια από τις θέσεις όπου έψαχνε ποδοσφαιριστή. Ο Σέρβος αμυντικός μέσος αγωνιζόταν στην Σπάρτακ Τρνάβα με την οποία έχει αγωνιστεί ήδη φέτος στα παιχνίδια του Conference League με αντιπάλους την Σαράγεβο και την Βίσλα Κρακοβίας.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του, αγωνίστηκε φέτος το καλοκαίρι στα προκριματικά του Conference league (τόσο στην πρόκριση επί της Saragevo, όσο στον αποκλεισμό στα πέναλτι από τη Wisla), ενώ μετράει ήδη 2 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα Σλοβακίας.

Την προηγούμενη σεζόν, με την ομάδα του τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, με τον ίδιο να καταγράφει συνολικά 40 συμμετοχές, 8 γκολ και 3 ασίστ στις εγχώριες διοργανώσεις και στο Conference League (στα προκριματικα και στη φάση των ομίλων).

Ο Μπάινοβιτς θα έρθει στο Ηράκλειο σήμερα το μεσημέρι (14.50) όπου στην συνέχεια πρόκειται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το 2026.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook