Σενγκέλια: “Έκανα το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου, ήρθα επιτέλους σε ομάδα που παίζει επιθετικά”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Λεβάν Σενγκέλια μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του όπου αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να πει το ναι στην πρόταση του ΟΦΗ και παράλληλα αναφέρθηκε στους συμπατριώτες του Γκιόργκι Λόρια και Γκιόργκι Μερεμπασβίλι.

“Τόσο ο Λόρια, όσο και ο Μερεμπασβίλι έχουν να θυμούνται πολλά από την παρουσία τους στον ΟΦΗ και μόλις ήρθα στην ομάδα τους θυμήθηκα αμέσως και μιλήσαμε. Αυτό που με έκανε ακόμα πιο θετικό για τον ΟΦΗ είναι ότι πρόκειται για μια ομάδα που της αρέσει και θέλει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο κάτι που μου ταιριάζει και μου αρέσει αρκετά. Δυστυχώς, μέχρι τώρα, έπαιζα μόνο σε ομάδες που είχαν σκοπό να παίζουν με αντεπιθέσεις αλλά τώρα είναι όλα διαφορετικά” ήταν τα πρώτα λόγια του Λεβάν Σενγκέλια στο crystalsport.ge.

Όσο για την αποχώρηση του από τον Παναιτωλικό, ο Γεωργιανός εξτρέμ του ΟΦΗ τόνισε πως “το συμβόλαιο μου ολοκληρώθηκε και δεν μπορούσαν να με αποτρέψουν να φύγω. Ήρθα πριν από δύο χρόνια για να αποκτήσγω χρόνο συμμετοχής και να βελτιώνομαι και νιώθω ότι πέτυχα τον στόχο μου κάνοντας τώρα το βήμα παραπάνω καθώς ο ΟΦΗ είναι πιο ισχυρή ομάδα”.

“Είναι δύσκολο να το πω με σιγουριά αλλά για κάποιον λόγο πιστεύω πως δεν θα κληθώ στην Εθνική ομάδα για τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου επειδή έμεινα εκτός τον Ιούλιο και ίσως να μην είμαι στην καλύτερη κατάσταση. Το ελληνικό πρωτάθλημα ξεκίνησε στις 18 Αυγούστου με αντίπαλο την ΑΕΚ και εγώ ήμουν εκτός για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα από όταν ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ήταν η απάντηση του στο αν θα βρίσκεται στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας της χώρας του για τα παιχνίδια με την Γεωργία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook