Δέλλας: “Στόπερ, εξαρι και προϋποθέσεις για κάτι άλλο ακόμα – Στο τέλος θα έχουμε αυτό που θέλουμε”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Oι δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα,  μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, όπου ήταν ανοικτή για τα media.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, παραχώρησε δηλώσεις αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, μιλώντας για αρκετά θέματα. Αρχικά είπε ότι κανένας δεν είναι ευχαριστημένος από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όμως περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να βγάλουν αντίδραση κόντρα στον Ατρόμητο.

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε και για τα μεταγραφικά, λέγοντας ότι πιστεύει πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.

Τέλος αναφέρθηκε και στον Νέιρα, τονίζοντας ότι είναι “σκασμένος”, αφού κατάφερε να βγάλει την προετοιμασία χωρίς προβλήματα και μία μέρα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι τραυματίστηκε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Περιμένω προσθήκες, είμαστε σε συζητήσεις. Τις επόμενες μέρες, αν όχι αυτή την εβδομάδα, αλλά την επόμενη, πιστεύω πως θα έχουμε εξελίξεις σε αυτό το κομμάτι. Ψάχνουμε αμυντικό χαφ και στόπερ και υπάρχουν προϋποθέσεις και για κάτι άλλο, αλλά δεν θέλω να πω παραπάνω πράγματα. Είναι λίγο πολύπλοκο το θέμα γιατί έχουμε και αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η μεταγραφική περίοδος είναι πάρα πολύ δύσκολη, αλλά στο τέλος θα έχουμε αυτό που θέλουμε.

Δεν σας κρύβω ότι είμαι σκασμένος με τον Νέιρα. Το παιδί έβγαλε όλη την προετοιμασία, δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα και τελευταία μέρα πριν το επίσημο, τραυματίστηκε. Είναι κάτι που μας προβληματίζει. Ή θα βρούμε λύση εκ των έσω ή θα κινηθούμε και για εκεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook