Πρεμιέρα – εφιάλτης για τον προβληματικό ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το έργο του ΟΦΗ ήταν έτσι και αλλιώς δύσκολο κόντρα στην ΑΕΚ όμως η εμφάνιση του ήταν που προκαλεί απογοήτευση γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 και με κάτω τα χέρια.

Ξεκίνημα με το αριστερό, όχι τόσο από την πλευρά του αποτελέσματος, όσο από την εικόνα του ΟΦΗ που ήταν απογοητευτική σε πολύ μεγάλο βαθμό. Κόντρα στην καλή εικόνα που παρουσίασε στα φιλικά παιχνίδι, οι ποδοσφαιριστές του Τραϊανού Δέλλα είδαν το παιχνίδι να… λήγει από το πρώτο τέταρτο όταν και η ΑΕΚ βρέθηκε να προηγείται με 2-0 με τα γκολ των Λιβάι Γκαρσία και Πήλιου.

Ο Τραϊανός Δέλλας παρέταξε τον ΟΦΗ με 4-2-3-1: Ο Χριστογέωργος ήταν κάτω από τα δοκάρια, την τετράδα της άμυνας αποτελούσαν οι Γκονθάλεθ, Μπρεσσάν, Λαμπρόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης ενώ οι Καραχάλιος και Γαγιέγος ήταν τα δύο αμυντικά χαφ. Ο Μπάκιτς έπαιξε σε ελεύθερο ρόλο και οι Ισέκα, Ριέρα, Νους αποτελούσαν την τριάδα της επίθεσης.

Το παιχνίδι δεν χρήζει καθόλου κριτικής όταν ο ΟΦΗ βρέθηκε να είναι πίσω στο σκορ με 2-0 από τα πρώτα 15 λεπτά. Προβλημάτισε με την εικόνα του και σε όλα τα επίπεδα, από το αμυντικό – όπου κρίνεται αναγκαία η απόκτηση ποδοσφαιριστή που θα κάνει την διαφορά μέχρι μεσοεπιθετικά που δεν ήταν σε θέση να αλλάξει δεύτερη πάσα. Ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο απείλησε με τον Αποστολάκη μετά την προσπάθεια του Ριέρα και αυτό ήταν ότι μπορούμε να καταγράψουμε στο παιχνίδι. Το τελικό 3-0 για τον ΟΦΗ διαμόρφωσε ο Τσούμπερ στο 81ο λεπτό σε ένα παιχνίδι που μπορεί να ήταν υψηλού μεγέθους όμως η εικόνα του ήταν τέτοια που προκαλεί προβληματισμό και μάλιστα πολύ μεγάλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook