Βόκολος: «Ο καλός Παναθηναϊκός μπορεί να περάσει τη Λανς»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση απέναντι στη Λανς εξέφρασε ο Λεωνίδας Βόκολος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ αναφέρθηκε και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βόκολου:

Για το γκολ που είχε πετύχει απέναντι στη Λανς το 1999: «Γυρίσαμε πολύ πίσω τώρα… (γέλια). Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή για μένα και την ομάδα, είχαμε κάνει μια καλή πορεία. Ήταν από τα πρώτα μου παιχνίδια στην Ευρώπη και το να κερδίζεις ένα τόσο σημαντικό ματς σού δίνει μεγάλη χαρά, πόσω μάλλον όταν πετυχαίνεις και το γκολ της νίκης».

Για τα νέα στοιχεία του Παναθηναϊκού με Αλόνσο: «Βλέπουμε μια διάθεση να πιέσει η ομάδα ψηλά και να βγει γρήγορα μπροστά με κάθετο ποδόσφαιρο. Θεωρώ πως ο καλός Παναθηναϊκός μπορεί να περάσει τη Λανς και να μπει στην League Phase του Conference League».

Γιατα παιχνίδια ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού: «Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε άδειος, ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Η ομάδα άδειασε πνευματικά και σωματικά μετά το ισχυρό σοκ κόντρα στη Μάλμε. Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μηχανές και επηρεάστηκαν. Σε τέτοια παιχνίδια ο αντίπαλος μπορεί να υπερβάλει εαυτόν. Χθες ο Πανσερραϊκός παρουσιάστηκε πολύ καλός και δυσκόλεψε πολύ τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στον Βόλο. Όμως είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και εύχομαι να δούμε ένα καλό πρωτάθλημα. Μακάρι να είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο το περσινό, που παίχτηκε ως το τέλος. Ήταν προς όφελος του προϊόντος».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook