Από τη νέα Φιλαδέλφεια ξεκινάει το φετινό «ταξίδι» του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στις 22:00 στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι για την φετινή σεζόν, έχοντας ως στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα (Live Gentikoule, ΣΠΟΡFM 104,2)

Πανέτοιμος να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι ο ΟΦΗ, καθώς αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League 1 για τη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα που εμφάνιζε βελτιωμένη εικόνα σε κάθε φιλικό, ξεκινάει σήμερα τις επίσημες υποχρεώσεις της με στόχο να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Ο ΟΦΗ γνωρίζει ότι η αποστολή του σήμερα δεν είναι εύκολη όμως είναι έτοιμος να παλέψει για να επιστρέψει στο Ηράκλειο με βαθμό ή με βαθμούς κόντρα στην «πληγωμένη» Ένωση που έμεινε από πολύ νωρίς εκτός Ευρώπης.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Δέλλας δεν μπορεί να υπολογίζει τον Χουάν Νέιρα ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο του δεξιού ποδιού κι έμεινε εκτός αποστολής, όπως και τον ανέτοιμο ακόμα Λεβάν Σενγκέλια.

Εκτός από τον Νέιρα και τον Σενγκέλια, στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Σωτηρίου, Καλαφάτης, Λαγουδάκης, Κ. Χνάρης, Σημαντηράκης, Ζαχαριουδάκης, Αδαμακης, Πιστικός, Φαϊτακης, Κουτσουπιάς, Μ. Χνάρης, Φανουρακης.

Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Χριστογεωργος, Μπάουμαν, Μαρινακης, Μπρεσάν, Χατζηθεοδωρίδης, Γκονθάλεθ, Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Καραχάλιος, Ριέρα, Γαγιέγος, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Ισέκα, Χιμένεθ, Νους, Γιουνγκ, Θεοδοσουλάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook