Αμορίμ για Ιωαννίδη: “Κάνουμε τα πάντα για να τον πάρουμε στη Σπόρτινγκ και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα το πετύχουμε”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας Ρούμπεν Αμορίμ, μίλησε σχετικά με την επιθυμία του ίδιου και της ομάδας να αποκτηθεί ο Φώτης Ιωαννίδης, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αναφέρει πως θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την απόκτησή του Έλληνα επιθετικού από τον Παναθηναϊκό.

Παρά την στάση των “πράσινων” υπέρ της παραμονής του ποδοσφαιριστή, το ενδιαφέρον της πορτογαλικής ομάδας για τον Ιωαννίδη έχει διατηρηθεί για αρκετό καιρό και δεν φαίνεται πως θα τελειώσει σύντομα, πόσο μάλλον μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Αμορίμ σε συνέντευξη Τύπου της ομάδας.

Σε ερώτηση για το αν τον ανησυχεί η καθυστέρηση της απόκτησης του Ιωαννίδη εκείνος απάντησε: Πολύ, γιατί πιστεύω ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος και δεν πρέπει να ακολουθούμε πάντα μία δεύτερη ή και τρίτη επιλογή, όπως συνέβη στο παρελθόν. Θέλουμε αυτούς που αναγνωρίζουμε και κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Πρέπει να πάρουμε ρίσκα, που μας δίνουν μεγάλες δυνατότητες να μεγαλώσουμε τον σύλλογο. Αν φοβηθούμε και πάμε για τρίτη επιλογή…

Πρέπει να σκεφτούμε μακροπρόθεσμα. Φέτος θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, αλλά δεν ξεχνάμε πως μακροπρόθεσμα πρέπει να κάνουμε τον σύλλογο πιο βιώσιμο. Αυτή η ανάπτυξη εμπεριέχει πολύ αυτό το ρίσκο. Κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε αυτόν τον παίκτη και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα το πετύχουμε”.

sport24

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook