Το «ευχαριστώ» του Μανώλη Μονιάκη και οι ευχές για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Μανώλης Μονιάκης, μέσα από το Gentikoule, αναφέρεται στην δουλειά που κάνει μετά το ποδόσφαιρο, ενώ μιλάει και για τον αγαπημένο του ΟΦΗ.

Μετά το τέλος της καριέρας του, ο Μανώλης Μονιάκης εργάζεται στην εταιρεία RAGGIO SOLARE, η οποία ασχολείται με φωτοβολταϊκά, οικοδομικά και ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Ο μεταξύ άλλων πρώην παίκτης του ΟΦΗ ασχολείται με το κομμάτι των φωτοβολταϊκών και μιλώντας στο Gentikoule τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι σε μία επιχείρηση με τόσο υπέροχο κλίμα και πολύ καλούς ανθρώπους. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κύριο Στέλιο Χατζηνικολάκη και τους γιους του, Φώτη και Μανώλη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν να είμαι σε αυτή τη δουλειά όλο αυτόν τον καιρό» Μάλιστα, η συγκεκριμένη εταιρεία στηρίζει παιδιά από την Κρήτη, τα οποία αποτελούν ένα μεγάλο ποσοστό του εργατικού δυναμικού της.

Παράλληλα, για τον αγαπημένο του ΟΦΗ, ο Μανώλης Μονιάκης ανέφερε: Εύχομαι να έχει η ομάδα μία καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Ελπίζω να πετύχει τους στόχους της και να την δούμε εκεί που θέλουμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook