Αφιέρωμα: Όλες οι εντός έδρας εμφανίσεις του ΟΦΗ στην εποχή της Puma

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ θα αποκαλύψει σήμερα (12/08) τη νέα του εντός έδρας εμφάνιση και το Gentikoule θυμάται τις προηγούμενες που δημιούργησε η Puma τα τελευταία χρόνια

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Puma το 2019, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τη Macron. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα το 2021, το συμβόλαιο του ΟΦΗ με την γερμανική αθλητική εταιρία ανανεώθηκε και οι εμφανίσεις της ομάδας δημιουργούνται σε συνεργασία με εκείνη ακόμα και σήμερα.

Σήμερα (12/08) στις 19:30 ο ΟΦΗ θα αποκαλύψει την εντός έδρας εμφάνιση της σεζόν 2024-25 και το Gentikoule θυμάται τις εμφανίσεις των εντός έδρας αγώνων της ομάδας των τελευταίων σεζόν…

2019-20: Η τελευταία χρονιά της ασπίδας

Η πρώτη εντός έδρας εμφάνιση της εποχής Puma, η οποία ήταν ασπρόμαυρη ριγέ, με σύγχρονο συνδυασμό. Μάλιστα, ήταν και η τελευταία εντός έδρας εμφάνιση με το παλιό σήμα.

2020-21: Η πρώτη χρονιά με το νέο σήμα και το «total black»

Η αρκετά ξεχωριστή, ολόμαυρη εμφάνιση είχε κάνει πολύ θετική εντύπωση στον κόσμο του ΟΦΗ και όχι μόνο, καταφέρνοντας να κάνει το κάτι διαφορετικό «ξεφεύγοντας» από τις ρίγες. Επίσης, η εμφάνιση εκείνης της σεζόν είχε για πρώτη φορά το νέο σήμα πάνω της.

2021-22: Οι ρίγες… αλλιώς

Την σεζόν 2021-22 είχαμε εκ νέου ρίγες στην πρώτη εμφάνιση του ΟΦΗ όμως με έναν διαφορετικό συνδυασμό χρωμάτων και σχεδίων με κύρια απόχρωση το λευκό. Μαύρο σορτσάκι και μαύρες κάλτσες συμπλήρωναν την εμφάνιση.

2022-23: Επιστροφή στις “κλασικές” ρίγες

Την επόμενη σεζόν η Puma επέστρεψε τον ΟΦΗ σε πιο… παραδοσιακές ρίγες, με την λευκή εμφάνιση να συνδυάζεται  με χοντρές μαύρες ρίγες σε έναν αρκετά γνώριμο σχεδιασμό για την ομάδα.

2023-24: Το μαύρο πρωταγωνιστής ξανά

Στις εμφανίσεις της περασμένης σεζόν πρωταγωνιστικό ρόλο μετά από λίγα χρόνια είχε ξανά το μαύρο, με την φανέλα που χρησιμοποίησε στα εντός έδρας παιχνίδια του ο ΟΦΗ να είναι μαύρη και να έχει λεπτές άσπρες ρίγες. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιήθηκε με λευκό σορτσάκι και κάλτσες παρουσιάζοντας κάτι διαφορετικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook