Video | Τι έγινε την τελευταία φορά που ΟΦΗ και ΑΕΚ συναντήθηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Super League 1 και το Gentikoule θυμάται τι έγινε την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στην 1η αγωνιστική.

ΟΦΗ και ΑΕΚ θα τεθούν αντιμέτωποι στην πρεμιέρα της Super League 1 στην OPAP Arena της Νέας Φιλαδέλφειας την Κυριακή (18/08), με τον Όμιλο να θέλει να ξεκινήσει θετικά τις επίσημες υποχρεώσεις του τη νέα σεζόν. Για να βρούμε την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες σε πρεμιέρα πρωταθλήματος πρέπει να πάμε αρκετά χρόνια πίσω και συγκεκριμένα στην 1η αγωνιστική της σεζόν 1990-91.

Τότε, ο ΟΦΗ του Ευγένιου Γκέραρντ υποδέχθηκε την ΑΕΚ στο «Γεντί Κουλέ», καταφέρνοντας να πάρει τη νίκη με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Γιώργος Βλαστός με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 41ο λεπτό.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ: Χανιωτάκης, Πατεμτζής, Βάβουλας, Παπαδόπουλος, Βαμβακούλας, Γκουλής, Βέρα, Αποσπόρης, Νιόπλιας, Βλαστός, Καβουρας

Έπαιξαν και οι: Ανδριανίδης, Τσίμπος

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ με προπονητή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς: Μίνου, Καραγκιοζόπουλος, Μανωλάς Βασιλόπουλος, Πατίκας, Παπαϊωάννου, Γεωργιάδης, Σαβέφσκι, Σαββίδης, Οκόνσκι, Μπατίστα

Έπαιξαν και οι: Κλόπας, Χριστοδούλου

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook