ΟΦΗ: Φουλάρει για τον στόπερ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έχει στην ατζέντα του συγκεκριμένους στόχους και μετά τον Λεβάν Σενγκέλια, βάζει μπροστά τις μηχανές και για την μεταγραφή του στόπερ.

Εξαρχής, μετά την επιστροφή του ΟΦΗ από την Ολλανδία οι μεταγραφικές προτεραιότητες του ήταν δύο: Εξτρέμ και κεντρικός αμυντικός. Δεν ήθελε κανένας να βιαστεί, άλλωστε από την στιγμή που ουσιαστικά έλειπαν μόλις δύο βασικά κομμάτια της μεταγραφικής του ενίσχυσης, στον ΟΦΗ είχαν στοχεύσει συγκεκριμένα προφίλ όπως αποδείχθηκε και στην περίπτωση του Λεβάν Σενγκέλια.

Πλέον μετά την έλευση του Γεωργιανού εξτρέμ, στον ΟΦΗ έχουν βάλει μπροστά τις μηχανές και φουλάρουν για το κλείσιμο και της άλλης μεταγραφικής υπόθεσης που αφορά την προσθήκη στο κέντρο της άμυνας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule, στον ΟΦΗ έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους σε συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή που φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του εδώ και αρκετό καιρό δίχως ωστόσο να έχει διαρρεύσει τίποτα απολύτως.

Στον ΟΦΗ φαινεται πως δουλεύουν την περίπτωση του εδώ και αρκετές εβδομάδες θεωρώντας πως πρόκειται για παίκτη που μπορεί να βοηθήσει αρκετά στο κέντρο της άμυνας και να αποτελέσει μια αναβάθμιση στην συγκεκριμένη θέση.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις ακόμα και άμεσα, εντός των επόμενων ημερών και να τελειώσει πριν την σέντρα του πρωταθλήματος ακόμα μια μεταγραφική προσθήκη για τον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook