Ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι στο Gentikoule για τον Λέβαν Σενγκέλια

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από τον έναν Γεωργιανό winger, στον άλλον και 10 χρόνια μετά ένας ακόμα ποδοσφαιριστής από την χώρα της Ανατολικής Ευρώπης έρχεται στο Ηράκλειο. Ο “Μερέμπα” μιλάει για τον συμπατριώτη του και στέλνει μήνυμα προς τον κόσμο του ΟΦΗ: “Ο κόσμος θα τον αγαπήσει, γιατί είναι εξαιρετικός παίκτης”.

Ο Λεβάν Σενγκέλια πρόκειται να γίνει ο τρίτος ποδοσφαιριστής που θα φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ μετά τους Γκιόργκι Μερεμπασβίλι και Γκιόργκι Λόρια που είχαν έρθει στο Ηράκλειο το 2014.

Δέκα χρόνια μετά, ο 28χρονος διεθνής εξτρέμ θα φορέσει τα “ασπρόμαυρα” και ένας άλλος παικταράς από την Γεωργία, ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι μιλάει στο Gentikoule για τον συμπατριώτη του.

Μάλιστα ο αγαπημένος “Μερέμπα” δεν γνώριζε για την μεταγραφή του Λεβάν Σενγκέλια στον ΟΦΗ και όταν τον πληροφορήσαμε απάντησε “είμαι χαρούμενος που ακόμα ένας ποδοσφαιριστής από την Γεωργία θα παίξει στην ομάδα. Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και πιστεύω πως θα βοηθήσει τον ΟΦΗ να πάρει πολλά καλά αποτελέσματα”.

Μόνιμος κάτοικος Πολωνίας πλέον ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι όπου είναι φέτος παίκτης και βοηθός προπονητής μιλάει με χαρά για τον συμπατριώτη του στο Gentikoule και η κουβέντα ξεκινάει από τον ίδιο, δίχως να προχωρήσουμε σε ερωτήσεις.

“Είμαι σίγουρος πως ο Σενγκέλια είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει αρκετά τον ΟΦΗ για να πάρει πολλά θετικά αποτελέσματα όμως εκείνος, όπως κάθε αθλητής πρέπει να έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του” λέει αρχικά ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι.

Στην συνέχεια ο διεθνής Γεωργιανός δηλώνει ότι “ειμαι σίγουρος για τις ικανότητες του Σενγκέλια και πιστεύω πως θα δείξει την αξία του στον ΟΦΗ. Είναι βέβαια σημαντικό σε ποια θέση νιώθει περισσότερο άνετα γιατί στο ποδόσφαιρο αυτό το χαρακτηριστικό έχει πολύ μεγάλη σημασία”.

Ποιο είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Λεβάν Σενγκέλια;

“Είναι ποδοσφαιριστής που διακρίνεται για το σουτ του αλλά και την ικανότητα του στο παιχνίδι ένας εναντίον ενός στα άκρα. Όπως κάθε Γεωργιανός ποδοσφαιριστής, του αρέσει να ντριμπλάρει και πρόκειται για έναν άνθρωπο που θα παίρνει δύναμη από τους φιλάθλους που είναι ο 12ος παίκτης του ΟΦΗ μέσα στην έδρα του”.

Ο κόσμος του ΟΦΗ δεν σε έχει ξεχάσει ακόμα…

“Ναι, το γνωρίζω και είμαι χαρούμενος που υπάρχει ακόμα αυτή η αγάπη προς το πρόσωπο μου. Τους αγαπάω και εγώ και μου λείπει το συναίσθημα και ότι πήρα παίζοντας μέσα σε αυτό το γήπεδο. Είμαι σίγουρος πως μια μέρα θα συναντηθούμε ξανά. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα για την ομάδα και να έχει καλά αποτελέσματα”.

Ένας ακόμα λόγος που ο κόσμος δεν σε ξεχνάει και για το γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό

“Θέλω να σας πω ότι πριν από μερικούς μήνες, ο προπονητής μου έδειξε αυτό το γκολ σε ένα meeting της ομάδας πριν από ένα παιχνίδι και ένιωσα πολύ μεγάλη ικανοποίηση και χαρά που ήμουν μέλος του ΟΦΗ. Ακόμα θυμάμαι εκείνο το τρελό παιχνίδι. Θυμάμαι πως πριν από την αναμέτρηση, αρκετός κόσμος δεν πίστευε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό όμως το κάναμε. Και φυσικά δεν θα ξεχάσω ποτέ την απίστευτη υποδοχή στο αεροδρόμιο όταν επιστρέψαμε στο Ηράκλειο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook