ΟΦΗ: Η αποστολή για το φιλικό με τον Ατρόμητο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το τελευταίο φιλικό τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Γνωστοί έγιναν οι ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στην διάθεση του Τραϊανού Δέλλα για την αναμέτρηση του Περιστερίου που θα ξεκινήσει στις 18.45 το απόγευμα της Πέμπτης. Εκτός έμεινε ο Άντριου Γιουνγκ. Να πούμε ότι ο Γάλλος επιθετικός έμεινε εκτός δίχως να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά επειδή στόχευση του Δέλλα είναι η σταδιακή ένταξη του στο πρόγραμμα της προετοιμασίας του ΟΦΗ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, αγωνιστικό παιχνίδι και τελειώματα φάσεων περιελάμβανε η σημερινή (7/8) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό (8/8) φιλικό αγώνα με τον Ατρόμητο.

Στην 23μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Χριστογεώργος, Baumann, Μαρινάκης, Bressan, Χατζηθεοδωρίδης, Gonzalez, Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Χνάρης, Abanda, Καραχάλιος, Riera, Gallegos, Neira, Αποστολάκης, Φαϊτάκης, Κουτεντάκης, Bakic, Iseka, Jimenez, Nuss, Θεοδοσουλάκης, Φανουράκης. 

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σωτηρίου, Σηφάκης, Καλαφάτης, Jung, Σημαντηράκης, Πιστικός, Ζαχαριουδάκης, Αδαμάκης και Κουτσουπιάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook