Αποκάλυψη: Κοντά σε Σενγκέλια ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, o ΟΦΗ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 28χρονου διεθνούς Γεωργιανού που δεν αποκλείεται να έρθει στο Ηράκλειο ακόμα και την Πέμπτη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ο Λεβάν Σενγκέλια φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του ΟΦΗ για την θέση του αριστερού εξτρέμ με ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule να αναφέρουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο διεθνής Γεωργιανός ποδοσφαιριστής βρισκόταν στο στόχαστρο του ΟΦΗ εδώ και αρκετό καιρό αποτελώντας μια από τις προτεραιότητες του Τραϊανού Δέλλα για την κάλυψη μιας εκ των δύο θέσεων των εξτρέμ.

Ο Λεβάν Σενγκέλια αγωνιζόταν τα δύο προηγούμενα χρόνια στον Παναιτωλικό, προερχόμενος από το Βέλγιο και την Λέουβεν όπου ήταν βασικός με την ομάδα του Αγρινίου μετρώντας συνολικά 56 συμμετοχές ενώ πέτυχε πέντε γκολ και είχε 4 ασίστ.

 

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ήταν βασικός με την Εθνική Γεωργίας ενώ βρισκόταν στην αποστολή της στο πρόσφατο Euro που πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα της Γερμανίας.

 

Μάλιστα πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ο Λεβάν Σενγκέλια δεν αποκλείεται να έρθει στο Ηράκλειο και την Πέμπτη για τις τελικές συζητήσεις, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, να υπογράψει στον ΟΦΗ κλείνοντας το μέτωπο του αριστερού winger.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook