Βογιατζάκης: “Η διαδικασία ταυτοποίησης γίνεται μια φορά – Καθημερινά στα γραφεία του ΟΦΗ παρέχεται βοήθεια στον κόσμο”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ Μανώλης Βογιατζάκης μίλησε για τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο αλλά και την πρόβα του περασμένου Σαββάτου.

Στο φιλικό με την Athens Kallithea λειτούργησε για πρώτη φορά το νέο σύστημα εισόδου στα γήπεδα με βάση το gov.gr wallet και ο Μανώλης Βογιατζάκης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8” έδωσε χρήσιμες οδηγίες για τον κόσμο προκειμένου να απλοποιηθεί ακόμα περισσότερο η διαδικασία. “Πρεμιέρα για το νέο τρόπο εισόδου στα γήπεδα. Κάθε τι συμβαίνει για πρώτη φορά, εμφανίζει πάντα δυσκολίες και πρέπει να γίνει συνήθεια σε όλους μας. Μιλάμε για μια κυβερνητική απόφαση, δεν έχει να κάνει με απόφαση της ΠΑΕ και θα πρέπει όλοι να συνηθίσουμε το νέο τρόπο εισόδου στα γήπεδα” είπε αρχικά ο Μανώλης Βογιατζάκης.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8”

Για την πρώτη πρόβα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου: “Στο ματς με την Καλλιθέα, το μεγαλύτερο μέρος των φιλάθλων ήταν κατάλληλα προετοιμασμένο, βέβαια δεν μπορώ να πω ότι δεν υπήρχαν προβλήματα και ήταν απολύτως φυσιολογικό. Το Σάββατο είχαμε πέντε ανθρώπους από την 1.00 το μεσημέρι μέχρι τις 7.00 το απόγευμα για να βοηθούν τον κόσμο, αυτό θα συμβαίνει καθημερινά και δεν πρέπει να αγχώνει κανέναν. Υπήρχαν προβλήματα το Σάββατο όπου ήρθε ένας φίλαθλος που δεν είχε κωδικούς taxisnet, άλλος μας είπε ότι αγόρασε εισιτήριο και λόγω άποψης δεν θέλει να το περάσει από το gov. Αρκετοί άλλοι ήρθαν, μικρότερης ηλικίας που δεν είχαν καν κατεβάσει την εφαρμογή του gov.gr”.

Για το αν παρουσιάστηκαν προβλήματα: “Ήρθαν φίλαθλοι που δεν μπορούσαν να εγγραφούν στο μητρώο, άλλοι ήρθαν με τους κωδικούς του taxisnet και μας έλεγαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν την διαδικασία, τους βοηθήσαμε να την ολοκληρώσουν και να μπουν στο γήπεδο”.

Για τον τρόπο βοήθειας των φιλάθλων: “Οποιοσδήποτε φίλαθλος θέλει, καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή, 10.00 me 18.00, μπορεί να πάει στα γραφεία της ΠΑΕ που βρίσκονται στο “Γεντί Κουλέ” δίπλα στην θύρα 9 και να τον βοηθήσουν να κάνει την διαδικασία και να τον βοηθήσουμε και εμείς να βρούμε την λύση προκειμένου να μην έχει κανένα απολύτως πρόβλημα”.

Για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Ατρόμητο: “Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, δυστυχώς είναι πάνω από εμάς και το ίδιο ισχύει σε όλα τα γήπεδα και όχι μόνο στο δικό μας. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται πλέον ηλεκτρονικά, δεν υπάρχουν εκδοτήρια – άσχετα ότι εμείς το κάνουμε επειδή θέλουμε να βοηθήσουμε τον κόσμο, ειδικά τον πρώτο καιρό. Αλλά θα συνεχίσουμε να το κάνουμε γιατί θέλουμε να βοηθήσουμε τον κόσμο και θα ισχύει και στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Είναι δεδομένο πως εκείνη την μέρα θα υπάρχει ένα helpdesk για να βοηθηθεί από ανθρώπους της ομάδας. Εκείνη την μέρα θα υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι για να βοηθήσουν τον κόσμο. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τον κόσμο, είναι δυνατόν; Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο και θέλουμε να κάνουμε τα πάντα ώστε να βοηθηθεί, να την μάθει και να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι είναι μια διαδικασία που γίνεται μια φορά τον χρόνο και μετά δεν χρειάζεται δεύτερη”.

Για το πότε πρέπει να γίνει η διαδικασία: “Η διαδικασία γίνεται, μέσω του goc.gr wallet, μια φορά και τίποτα άλλο. Μετά αγοράζεις το εισιτήριο του επόμενου αγώνα, βάζεις τον αριθμό του εισιτηρίου στο gov και τελείωσες. Αν το κάνεις μια φορά, μετά τελείωσε. Θέλουμε να βοηθήσουμε τον κόσμο να βγάλει το εισιτήριο του. Ότι πρόβλημα έχει, μπορεί να έρθει στα γραφεία της ΠΑΕ και να βγάλει τα εισιτήρια του. Εκεί είμαστε για να τον βοηθήσουμε”.

Για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας: “Υπάρχει ικανοποίηση τηρουμένων των αναλογιών. Και τι εννοώ. Υπάρχει μια διαδικασία που φοβάται αρκετός κόσμος. Ο κόσμος κάνει προσπάθεια για να βρει τον τρόπο να έρθει στο γήπεδο. Όλοι θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά πως η δύναμη του ΟΦΗ είναι ο κόσμος του. Όλοι θέλουν τον κόσμο στις εξέδρες, η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές ώστε το γήπεδο μας να γίνει ξανά η έδρα που όλοι ανυπομονούμε”.

Για την παρουσίαση της πρώτης εμφάνισης του ΟΦΗ την ερχόμενη Δευτέρα: “Μέχρι την Δευτέρα θα έχει γνωστοποιηθεί ακόμα μια εμφάνιση, η τρίτη. Η εκδήλωση της Δευτέρας είναι ανοικτή για τον κόσμο, θα υπάρχουν πλούσια δώρα για όλους εκείνους που θα έρθουν στο γήπεδο”.

Για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την μέρα ίδρυσης του ΟΦΗ: “Με βάση το επίσημο καταστατικό ίδρυσης του ΟΦΗ, η ομάδα ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2025. Άρα μιλάμε για την αγωνιστική περίοδο 2025 – 2026. Ενδεχομένως μέσα στο 2025 θα ξεκινήσουν κάποιες ενέργειες όμως το μεγαλύτερο μέρος των εκδηλώσεων πρόκειται να γίνει το πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2025 – 2026 και να είναι σίγουρος ο κόσμος πως θα κάνουμε ότι χρειάζεται ώστε με σεβασμό να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια της ίδρυσης του ΟΦΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook