Τα πρώτα δείγματα γραφής του Νους και η μεταγραφή εξτρέμ που δεν πρέπει να λαθέψει

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Τιάγκο Νους έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΟΦΗ το Σάββατο βάζοντας ποιότητα μεσοεπιθετικά και το κομμάτι του παζλ που λείπει στις θέσεις των winger.

Ο 23χρονος winger μπήκε στο ροτέισον του ΟΦΗ και έδειξε με το καλημέρα όλα τα στοιχεία που είχαν γίνει γνωστά από το ρεπορτάζ: Αφενός το γεγονός ότι ο Νους έκανε κανονικά προπονήσεις με την Αρχεντίνος Τζούνιορς, τον βοήθησε να μπει αμέσως στην ομάδα και δίχως να υπάρξει καμία καθυστέρηση.

Πέραν όλων των άλλων, η ενσωμάτωση του Τιάγκο Νους έγινε λίγο μετά την έλευση του στην ομάδα και ήδη οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν πως η δική του παρουσία, από πλευράς φυσικής κατάστασης, δεν είχε μεγάλη διαφορά με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Τα πρώτα δείγματα γραφής του Αργεντινού ποδοσφαιριστή μπορούμε να πούμε ότι κρίνονται θετικά, μέχρι έναν βαθμό και πάντα με βάση τα λεπτά συμμετοχής του απέναντι στην Athens Kallithea. Γρήγορος, ταχυδυναμικός, δεν δίστασε να πάει στο ένας εναντίον ενός και κυρίως έδειξε ποδοσφαιριστής που συμμετέχει και σε άλλα κομμάτια του παιχνιδιού.

Από εκεί και πέρα όμως είναι προφανές πως ο ΟΦΗ χρειάζεται ακόμα έναν ποδοσφαιριστή που ν’ αποτελεί το σημείο αναφοράς της επίθεσης του. Ειδικά από την στιγμή που ο Δέλλας έχει αποφασίσει να δημιουργήσει μια ομάδα που να είναι γρήγορη, να εκμεταλλεύεται τις επανακτήσεις της μπάλας, να βγαίνει στην αντεπίθεση με ταχύτητα, είναι καίριο να αποκτηθεί παίκτες που να διαθέτει ποιότητα αλλά και παράλληλα να είναι σε θέση να μπει αμέσως στις προπονήσεις και η ενσωμάτωση του να είναι σε τέτοιο βαθμό άμεση, όπως και στην περίπτωση του Τιάγκο Νους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook