Έτρεξε, πίεσε του έλειψε η δημιουργία και το γκολ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έμεινε στο 0-0 με την Athens Kallithea και παρότι είχε τον έλεγχο του αγώνα, του έλειψε η δημιουργία και η εκτέλεση.

O Tραϊανός Δέλλας παρέταξε τον ΟΦΗ με 4-2-3-1 απέναντι στην Αthens Kallithea: Ο Χριστογεώργος ήταν κάτω από τα δοκάρια, την τετράδα της άμυνας αποτελούσαν οι Μπόρχα Γκονθάλεθ, Λαμπρόπουλος, Μπρεσσάν και Χατζηθεοδωρίδης με τους Γαγιέγος και Μπάκιτς να είναι τα δύο αμυντικά χαφ.

Μπροστά τους έπαιξε ο Χουάν Νέιρα σε ελεύθερο ρόλο με τους Αποστολάκη, Ριέρα και Ισέκα να είναι η τριάδα της επίθεσης του ΟΦΗ.

Στο τελευταίο φιλικό επί Κρητικού εδάφους, ο ΟΦΗ αντιμετώπισε τους νεοφώτιστους που από τα πρώτα λεπτά, κόντρα στον χαρακτήρα του αγώνα, ήρθαν να παίξουν με σκοπιμότητα και με στόχο να μην πάρουν ρίσκα. Ο ΟΦΗ είχε την μπάλα στην κατοχή του σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, προσπαθούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα και μετά το πρώτο 20λεπτο ανέβασε στροφές πιέζοντας την ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι.

Ο ΟΦΗ κατάφερε σε δύο περιπτώσεις να σπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων σε δύο περιπτώσεις με την κεφαλιά του Ισέκα να μπλοκάρει ο Γκέλιος και το σουτ του Νέιρα από το ύψος του πέναλτι να φεύγει ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν πιο κινητικός, με μεγαλύτερη ενέργεια στο παιχνίδι του δίχως ωστόσο να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία της Athens Kallithea.

Ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Τιάγκο Νους και τον Άντριου Γιουνγκ με τον Αργεντινό να βγάζει ενέργεια στο παιχνίδι του και να παρουσιάζει θετικά στοιχεία στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook