Τα δεδομένα για τον στόπερ και τα “θέλω” του ΟΦΗ στην αγορά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έχει ζεστάνει τις μηχανές για να κλείσει και τα δύο μεταγραφικά μέτωπα που τον “καίνε” (εξτρέμ+στόπερ) με στόχο να σημειωθούν άμεσα εξελίξεις.

Με τον Αύγουστο να έχει μπει, οι άνθρωποι του ΟΦΗ βρίσκονται σε συνεχείς επαφές για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός εξτρέμ. Στον ΟΦΗ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, έχουν πάρει την απόφαση να επενδύσουν αρκετά (οικονομικά και αγωνιστικά) στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα πλαισιώσει τους Μπρεσάν, Λαμπρόπουλο, Χριστόπουλο και Χνάρη.

Στόχος του ΟΦΗ είναι να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής που θα κάνει την διαφορά στο κέντρο της άμυνας και ήδη όπως έχει προκύψει από την ποδοσφαιρική αγορά της Ελλάδας και με εκείνους που βρίσκονται σε επαφή, να έρθει ένας κεντρικός αμυντικός που θα είναι σε θέση να κάνει την διαφορά.

Άλλωστε εξαρχής ο ΟΦΗ είχε αποφασίσει να αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός που θα είναι σε ψηλότερο επίπεδο από τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές αλλά και να υπερκαλυφθεί και με το παραπάνω το κενό που άφησε, αγωνιστικά, ο Πραξιτέλης Βούρος φεύγοντας για την Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook