Ο Ισέκα και οι βοήθειες υψηλού επιπέδου που πρέπει να έχει από τα άκρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βέλγος επιθετικός ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που έλαμψαν στην προετοιμασία, με την συνολική εικόνα του και έδειξε πως με την κατάλληλη βοήθεια από τους winger μπορεί να εξελιχθεί σε Χ – Factor του πρωταθλήματος.

Ο Άαρον Ισέκα ήρθε τον περασμένο Γενάρη στον ΟΦΗ και κατάφερε στους λίγους μήνες που αγωνίστηκε, να κερδίσει τον κόσμο της ομάδας αλλά και να δείξει πως πρόκειται για έναν επιθετικό πολύ ψηλού επιπέδου.

Τα γκολ που πέτυχε, οι κινήσεις του μέσα στο γήπεδο και ο τρόπος με τον οποίο κινούνταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίζει κερδίζοντας την θέση του βασικού από τον Λουίζ Φελίπε στο άψε – σβήσε.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας του ΟΦΗ στην Ολλανδία, ο Βέλγος φορ έδειχνε ότι ένιωθε καλά. Μπορεί ο κόσμος να έμεινε στην εξαιρετική εικόνα που παρουσίασε στα φιλικά, με τελικό απολογισμό δύο γκολ και ένα πέναλτι, ωστόσο εκείνη που παρουσίασε μέσα στις προπονήσεις ήταν ένας σοβαρός λόγος για να χαμογελούν όλοι εντός της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, προφανώς ο Ισέκα για να μην νιώσει μοναξιά στην επίθεση, θα πρέπει να μπουν στο παιχνίδι και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Και αν στον άξονα δεσπόζει η παρουσία των Αποστολάκη, Γαγιέγος, Μπάκιτς (δημιουργικά), στην εξίσωση θα πρέπει να προστεθούν οι winger που θα συνεισφέρουν όχι μόνο εκτελεστικά αλλά και δημιουργικά.

Ήδη ο ένας (Τιάγκο Νους) από το απόγευμα της Δευτέρας πρόκειται να μπει στις προπονήσεις και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΟΦΗ παρουσία του Τραϊανού Δέλλα ωστόσο πέραν του Αργεντινού που η αλήθεια είναι πως πιστεύουν αρκετά σε αυτόν, εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος, βρισκόμαστε εν αναμονή ενός ακόμα. Παίκτης που θα έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Δέλλας, ταχύτητα, εκρηκτικότητα και ικανότητα στο παιχνίδι ένας εναντίον ενός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook