Οριστικό: Παίκτης του ΟΦΗ ο Άντριου Γιουνγκ – Αύριο στο Ηράκλειο

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Η ΠΑΕ ενημέρωσε για την συμφωνία με τον Γάλλο επιθετικό, ο οποίος θα έρθει αύριο (28/07) στο Ηράκλειο

Ο ΟΦΗ ενημέρωσε για την συμφωνία με τον 26χρονο Γάλλο επιθετικό, Άντριου Γιουνγκ. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο Όμιλος είχε συμφωνήσει με τον πανύψηλο επιθετικό, ο οποίος έρχεται στο Ηράκλειο για να δώσει διαφορετικά χαρακτηριστικά στην επίθεση, γνωρίζοντας ότι ο Ισέκα είναι ο βασικός σέντερ φορ της ομάδας.

Διπλή άφιξη στο Ηράκλειο

Ο Γιουνγκ θα φτάσει στο Ηράκλειο αύριο (28/07) στις 15:50 το απόγευμα, κάτι το οποίο σημαίνει ότι σε λιγότερο από μισή ώρα θα έχουμε δύο αφίξεις. Θυμίζουμε ότι ο Τιάγκο Νους θα έρθει στο Ηράκλειο στις 16:10 της ίδιας ημέρας.

Ποιος είναι ο Άντριου Γιουνγκ

Πρόκειται για έναν 26χρονο πανύψηλο (1,92μ.) επιθετικό από την Γαλλία, που έχει περάσει την μέχρι τώρα καριέρα του ανάμεσα σε Γαλλία και Βέλγιο, φορώντας μεταξύ άλλων τις φανέλες της Βαλενσιέν, της Οστάνδης, της Νανσί και άλλων ομάδων.

Ο Γάλλος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με την μορφή δανεισμού στην Βαλενσιέν της πατρίδας του, σημειώνοντας 5 γκολ και 2 ασίστ σε 29 παιχνίδια. Το συμβόλαιό του με την Βελγική Οστάνδη ολοκληρώθηκε και πλέον, μετά από επαφές με τους ανθρώπους του ΟΦΗ, είπε το «ναι» και θα γίνει κάτοικος Ηρακλείου ενισχύοντας την επιθετική γραμμή του Ομίλου.

Γιατί κατέληξε στον Άντριου Γιουνγκ ο ΟΦΗ

Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή για μία έξτρα λύση στο rotation, ο οποίος υπολογίζεται στην ουσία ως backup του Ισέκα.

Με την απόκτηση του Γάλλου, ο ΟΦΗ προσθέτει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ισέκα, δίνοντας ύψος (1,92μ.) στην επίθεσή του. Ο Γιουνγκ αποτελεί μία κίνηση με γνώμονα την «ποικιλία» σε επιθετικά χαρακτηριστικά, μπορώντας να προσφέρει λύσεις με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που μπορεί ο Άαρον Ισέκα.

Ο Άντριου Γιουνγκ σε δράση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook