Οριστικά στον ΟΦΗ ο Τιάγκο Νους!

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Είναι πλέον οριστικό. Όπως ενημέρωσε ο ΟΦΗ, ο Τιάγκο Νους έρχεται μέσα στις επόμενες ημέρες για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του από την Αρχεντίνος Τζούνιορς

Παίκτης του ΟΦΗ πρέπει να θεωρείται ο Τιάγκο Νους καθώς όπως ενημέρωσε ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με την Αρχεντίνος Τζούνιορς για τον δανεισμό του Αργεντινού εξτρέμ, με οψιόν αγοράς. Έτσι, ο παίκτης θα βρεθεί στο Ηράκλειο μέσα στις επόμενες ημέρες προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έρθει στην Κρήτη ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ποιος είναι ο Τιάγκο Νους

Ο Τιάγκο Νους είναι ένας 23χρονος Αργεντινός δεξιός εξτρέμ, με ύψος 1,72μ. και δεξιοπόδαρος. Ανήκει σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Αργεντινής, την Αρχεντίνος Τζούνιορς και την φετινή σεζόν αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην Σέντραλ Κόρντομπα, έχοντας πραγματοποιήσει 12 συμμετοχές και σημειώνοντας 1 γκολ και μία ασίστ.

Ο γεννημένος το 2001 ποδοσφαιριστής δεν έχει αγωνιστεί ποτέ εκτός Αργεντινής, καθώς έχει φορέσει τις φανέλες των CD Εσπανιόλ, Ατλέτικο Ραφαέλα, Αρχεντίνος ΙΙ, Αρχεντίνος Τζούνιορς και Σέντραλ Κόρντομπα. Τελευταία φορά αγωνίστηκε στις 12 Μαΐου, κόντρα στην Ρίβερ Πλέιτ.

Ο Τιάγκο Νους σε δράση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook